IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les filles de Quim Torra tanquen els seus perfils a xarxes socials després de ser linxades

Els perfils a Twitter, Facebook i Instagram dels tres fills del president, objectiu d'insults i amenaces d'ençà que es va saber que Torra seria investit

Quim Torra ha denunciat els insults contra la seva família.
Quim Torra ha denunciat els insults contra la seva família. | CatalunyaDiari.cat

Des de que es va saber que Quim Torra seria el futur president de la Generalitat de Catalunya i des de quan es van fer públics els comentaris a Twitter que havia fet contra els «espanyols», molta gent va començar a investigar el rastre digital del 131è president. Articles, tuits, comentaris a Facebook i les fotos que havia penjat Torra abans de ser president a Instagram.

Però la cosa no ha acabat aquí. Tal com han denunciat fonts properes al president de la Generalitat, els darrers dies ha rebut atacs contra la seva persona i també contra els seus fills i família. Torra està casat amb Carola Mirò i té dues filles i un fill; la Carola, el Guillem i l'Helena. Els darrers dies els seus comptes de Twitter i d'Instagram s'han convertit en l'objectiu de tots els comentaris, alguns, molt fora de lloc i insultants.

Un assetjament constant contra la família i fills del president de la Generalitat que ell mateix, en declaracions a Diario16, ha volgut denunciar. «A mi que em diguin el que vulgui, però a la meva família que la deixin en pau», deia al mitjà citat el molt honorable.

Linxament 2.0: Insults contra la filla gran

Una de les imatges que ha corregut més els darrers dies és la de la filla gran de Torra. Amb intenció d'insultar-la a ella i al president Torra, centenars d'usuaris de Twitter, de Facebook i d'altres fòrums d'internet han compartit la foto de la filla acompanyada d'insults de mal gust i retrets. La primogènita de Torra pateix una malaltia, l'excusa que els autors del linxament han trobat per atacar-la. Carola Torra ha tancat el seu compte de Twitter i ha amagat de les cerques els seus perfils en altres xarxes com Facebook.

La filla petita també ha tancat el compte de Twitter

També, en aquesta campanya d'assetjament contra el president, han circulat captures de pantalla del compte de Twitter de la filla petita del president, l'Helena. Un meme irònic d'una assignatura com literatura castellana de l'any 2013 penjat per la filla de Torra ha començat a circular i el seu perfil en aquesta xarxa social s'ha omplert d'insults i retrets fins que l'ha decidit clausurar. «Mala puta», «bastarda», «nazi» o que es pixarien sobre la seva tomba han estat alguns dels insults que diversos usuaris d'aquesta xarxa social li han fet arribar de manera pública.

El compte de Twitter del fill de Torra, Guillem, tampoc s'ha salvat del linxament. Repassant els missatges que ha rebut els darrers dies, d'ençà que es va saber que el seu pare seria el president de la Generalitat, la majoria són insults i amenaces, contra ell i també contra el seu progenitor i les seves germanes. Entre els missatges que ha penjat Guillem a Twitter —que no ha tancat— també han trobat vídeos de quan junt amb el seu pare van participar de la campanya «No Vull Pagar» contra els peatges a Vilassar l'abril del 2012. El tracten, entre altres insults, de «nazi» i un usuari proposa fins i tot que l'afusellin.

Intent de hackejar el compte de Twitter de Torra

El president va anunciar aquest dimecres, 16 de maig, que havia estat víctima d'un intent d'intromissió al seu compte de Twitter i que era possible que s'haguessin filtrat missatges que ell no havia escrit.


Comentaris

envia el comentari