Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Les filles de Quim Torra tanquen els seus perfils a xarxes socials després de ser linxades

Els perfils a Twitter, Facebook i Instagram dels tres fills del president, objectiu d'insults i amenaces d'ençà que es va saber que Torra seria investit
Quim Torra ha denunciat els insults contra la seva família.
Quim Torra ha denunciat els insults contra la seva família. | CatalunyaDiari.cat

 

Des de que es va saber que Quim Torra seria el futur president de la Generalitat de Catalunya i des de quan es van fer públics els comentaris a Twitter que havia fet contra els «espanyols», molta gent va començar a investigar el rastre digital del 131è president. Articles, tuits, comentaris a Facebook i les fotos que havia penjat Torra abans de ser president a Instagram.

Però la cosa no ha acabat aquí.  Tal com han denunciat fonts properes al president de la Generalitat, els darrers dies ha rebut atacs  contra la seva persona i també contra els seus fills i família. Torra està casat amb Carola Mirò i té dues filles i un fill; la Carola, el Guillem i l'Helena. Els darrers dies els seus comptes de Twitter i d'Instagram s'han convertit en l'objectiu de tots els comentaris, alguns, molt fora de lloc i insultants.

Un assetjament constant contra la família i fills del president de la Generalitat que ell mateix, en declaracions a Diario16, ha volgut denunciar. «A mi que em diguin el que vulgui, però a la meva família que la deixin en pau», deia al mitjà citat el molt honorable.

Linxament 2.0: Insults contra la filla gran

Una de les imatges que ha corregut més els darrers dies és la de la filla gran de Torra. Amb intenció d'insultar-la a ella i al president Torra, centenars d'usuaris de Twitter, de Facebook i d'altres fòrums d'internet han compartit la foto de la filla acompanyada d'insults de mal gust i retrets. La primogènita de Torra pateix una malaltia, l'excusa que els autors del linxament han trobat per atacar-la. Carola Torra ha tancat el seu compte de Twitter i ha amagat de les cerques els seus perfils en altres xarxes com Facebook.