Imatge de Mònica Cusco, desapareguda a Esparreguera

Final tràgic: Troben morta la Mònica, la catalana desapareguda des de dimarts

Han localitzat el seu cos a la zona de les Roques Blaves

Consternació a Catalunya. El cos de Mònica Cuscó, la dona de 53 anys desapareguda a Esparreguera, al Baix Llobregat, des de dimarts ha estat trobat aquest dissabte sense vida. 

Un grup de voluntaris que participava en el dispositiu de recerca l'han localitzat a prop de la zona de les Roques Blaves del municipi barceloní. La dona estava desapareguda des de dimarts a la tarda. 

Tot i que se'n desconeixen les causes de la mort, segons els serveis d'emergències, els primers indicis indiquen que es tractaria d'una mort accidental. El cadàver no presenta signes de violència. 

La recerca de la dona ha implicat un ampli dispositiu amb uns 300 voluntaris, una dotzena de dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) i, fins i tot, un helicòpter amb càmera tèrmica.  

5 dies desapareguda 

Mònica Cuscó va desaparèixer dimarts, 14 de febrer, a Esparreguera, quan havia sortit a passejar per la zona de les Roques Blaves d'Esparreguera, d'on era veïna. 

Després que no tornés al seu domicili i que no se'n sabés res d'ella durant hores, els seus familiars i amics van posar una denúncia.

L'endemà dimecres es va començar la recerca per la zona boscosa al voltant de la serra de Can Rubió, que s'ha allargat fins aquest dissabte a les quatre de la tarda, quan un grup de voluntaris han trobat el cos de la Mònica ja sense vida.

Diversos veïns publicaven durant aquests dies a les xarxes imatges de la Mònica amb la informació que es tenia d'ella per a poder trobar-la.

Manel Roca, usuari de Twitter publicava: «Ahir 14 de febrer a migdia o tarda va sortir a caminar, segurament cap a les Roques Blaves d’Esparreguera. Es diu Mònica Cusco, en cas de saber alguna cosa aviseu als Mossos d’Esquadra».

Finalment, la recerca ha acabat de la pitjor manera possible. No obstant això, els familiars de la víctima han agraït totes les mostres de suport que han rebut durant tots aquests dies i les tasques de recerca que han dut a terme els cossos de seguretat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!