La Fiscalia de l'Audiència Nacional recorre l'absolució de Sandro Rosell

El Ministeri Públic ha demanat la repetició del judici contra l'expresident del Barça

La Fiscalia ha recorregut l'absolució de Sandro Rosell
La Fiscalia ha recorregut l'absolució de Sandro Rosell i ha demanat la realització d'un nou judici | CEDIDA

Preocupants notícies per Sandro Rosell. La Fiscalia de l'Audiència Nacionalha decidit recórrer l'absolució de l'expresident del Barça Sandro Rosell, per suposades comissions rebudes de forma il·lícita, al·legant una mala valoració de les proves, segons han informat des de 'El Periódico'.

L'Audiència Nacional recorre l'absolució de Sandro Rosell

Sandro Rosell i cinc persones més havien estat acusats per un delicte de blanqueig de comissions per un valor d'uns 20 milions d'euros i dels quals l'expresident del Barça s'hauria apropiat al voltant d'uns 6,5 milions per un contracte d'esponsorització amb Nike i pels drets d'audiovisual de 24 partits de la selecció de futbol del Brasil, rebuts de mà de Ricardo Teixeira, expresident de la Confederació Brasilera de Futbol. 

Tanmateix, la Secció Primera de l'Audiència va absoldre Sandro Rosell, qui s'enfrontava a sis anys de presó, aplicant el principi jurídic 'in dubio pro reo', és a dir, en cas de dubte, a favor de l'acusat. Però ara, la Fiscalia ha decidit recórrer la sentència basant-se en un «error en la valoració de la prova», ja que els seus negocis són «absolutament irregulars i sense sentit», com queda aprovat a la sentència. Per tant, ha sol·licitat «l'anul·lació de l'absolució per insuficiència de motivació». En aquest sentit, ha demanat, a més a més, que es dugui a terme un altre judici, però amb una «composició diferent» del tribunal.

Va passar 644 dies a presó preventiva

Cal destacar que feia 644 dies que Sandro Rosell estava en presó preventiva, entre Soto del Real i Brians 2, fins que a finals del passat mes de febrer va quedar en llibertat. La primera nit va dormir en un hotel de Madrid i va poder celebrar la victòria del Barça al Bernabéu juntament amb la seva família i amic, per, finalment poder retornar a Barcelona. També cal mencionar que durant les primeres jornades del judici, la Fiscalia va rebaixar la petició de pena d'onze a sis anys de presó i Sandro Rosell també devia pagar, a més, una multa de 59 milions d'euros.


Comentaris

envia el comentari