Investiguen la violació d'una nena de dotze anys tutelada a Reus

Els fets s'haurien produït aquest dimecres en un pis particular | Els Mossos d'Esquadra han obert la investigació pertinent

Imatge arxiu Mossos d'Esquadra
Imatge arxiu Mossos d'Esquadra | Cedida

Un noi de disset anys hauria violat una nena de dotze a Reus. Segons ha informat ElCaso, la violació s'hauria produït a casa del noi, menor d'edat, la matinada d'aquest dimecres, on la víctima havia anat amb una amiga, germana del presumpte agressor. Segons la informació publicada, la nena viu tutelada en un centre de la Generalitat de Catalunya de la capital del Baix Camp. Aquest dimecres s'hauria escapat del centre per anar a veure una amiga seva.

En arribar a casa de l'amiga, segons ha denunciat la víctima, van sopar amb el pare d'ella i, quan aquest se'n va anar a dormir, van quedar les dues noies amb dos dels germans de l'amiga de la víctima. Al cap d'una estona, la nena de dotze anys hauria quedat sola amb un dels germans, de disset, en una de les habitacions del pis. Segons ella va denunciar als Mossos d'Esquadra, el noi l'hauria començat a tocar i, finalment, li hauria tapat la boca per acabar violant-la.

La nena va arribar a l'Hospital Sant Joan ahir mateix, i des del centre sanitari s'hauria alertat als Mossos d'Esquadra del cas de violació tal com marca el protocol establert per aquestes situacions. Els agents van anar a l'hospital reusenc, on la noia els ha denunciat l'agressió. La policia catalana està estudiant el cas a través de la Unitat d'Investigació i ja ha començat a prendre declaracions a les persones implicades en els fets, tot i que, segons apunta el mitjà, encara no s'han practicat detencions.

La noia, afegeix la publicació, recorda el nom de pila del noi que ha denunciat, germà de la seva amiga, però no recorda el pis on va anar a veure l'amiga i on van sopar. Encara que no s'hagi practicat cap detenció que hagi transcendit fins ara, sí que es preveu que s'acabi detenint el menor d'edat, de disset anys, durant les pròximes hores acusat de l'agressió sexual que ha patit la víctima. Seguint, de nou, el protocol establert, l'objectiu és posar-lo a disposició de la Fiscalia de Menors i del jutjat de guàrdia de Reus, que determinarà les actuacions judicials a emprendre.


Comentaris

envia el comentari