Un forense abusa sexualment del cadàver d'una nena a Brasil

Un company seu observava | S'enfronta a una pena màxima de 3 anys de presó

Fernando Serrulla, el forense de Diana Quer
Un forense ha abusat del cos d'una nena a Brasil | Cedida

Un forense va abusar del cadàver d'una nena a l'Institut Mèdic Forense de la ciutat brasilera de Manaos. Segons informen els mitjans locals, un oficial de la policia local va enxampar l'home sobre el cos inert de la menor. Els fets van tenir lloc el passat 23 de novembre, quan Wanderley dos Santos Silva, de 52 anys, va dur a terme l'acció davant la mirada d'un company seu, que no li ho va impedir. Tots dos havien consumit alcohol. 

Va intentar fugir de la sala

En entrar a la sala d'autòpsies, l'agent va observar el forense «apujant-se els pantalons i baixant sobtadament d'una taula en què estava el cadàver». Just després va intentar fugir. S'enfronta, però, a una pena màxima de tres anys de presó i una indemnització per un delicte de necrofília. Tant l'autor dels fets com el còmplice van ser despatxats.

Els treballadors haurien celebrat la victòria del Flamengo de Brasil contra el River Plate d'Argentina en la final de la Copa Llibertadors i posteriorment, en un clar estat d'embriaguesa, van dirigir-se a l'institut per cometre l'atrocitat. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari