Imagen de Celia Cavia, la joven de 14 años encontrada sin vida en la orilla de Santoña

Commovedores paraules de Gerardo, el pare de Celia Cavia, la nena de 14 morta a Santander

El funeral on van assistir familiars, amics i companys d'institut de la menor, es va celebrar aquest dimecres 18

El dimarts 17 de desembre el cos de Celia Cavia apareixia flotant al mar prop de la costa de Santoña  quan feia cinc dies que la nena de 14 anys havia desaparegut. L'enterrament de la menor es va realitzar ahir, dimecres 18, i els pares han volgut aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que van participar en la recerca de Celia després que se la veiés per última vegada el 12 de desembre quan sortia de l'institut José María Pereda a Santander.

En aquests moments tan durs, el pare de la nena, Gerardo Cavia, ha volgut compartir unes paraules en record a la seva filla a través de Twitter on ha ressaltat que Celia era «meravellosa» i que «ens ha caigut una joia al fons del mar».  A la cerimònia de comiat de la menor, que va tenir lloc a l'església de Santa Lucía, hi van assistir amics i companys d'institut de Celia.

El funeral es va celebrar en estricta intimitat però els pares van voler publicar una esquela al 'Diario Montañés' en memòria de la menor: «La meva nena, ens vas omplir de llum, amor i felicitat. Sempre que somriguem estaràs al nostre cor».

Víctima d'assetjament escolar

Celia cursava 3r d'ESO i aquest era el tercer any que assistia a l'institut José María Pereda. Aquest any però havia anat una mica justa en els seus resultats escolars,  segons recull 'El Español', que assenyala que aquests últims mesos  la menor no estava bé i havia engreixat uns quilograms quelcom que alguns dels seus companys havien aprofitat per  fer alguns comentaris i riure's d'ella. 

Per la seva part, la nena de 14 anys participava en el 'Programa Tei', aquest està dedicat a la prevenció de casos de violència i assetjament escolar  entre els adolescents. D'altra banda, els agents van trobar una nota a l'interior de la seva motxilla on s'acomiadava dels seus pares.

També et pot interessar...