Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Celia desapareguda

Celia, la nena de 14 morta a Cantàbria, va deixar una nota de suïcidi

El cos de la menor ha estat trobat aquest matí al mar per un pescador

Celia desapareguda
El cos de la menor ha estat localitzat cinc dies després de la seva desaparició | CatalunyaDiari.com

Aquest matí s'ha conegut  el tràgic desenllaç de la desaparició de Celia Cavia, de 14 anys, a la sortida de l'Institut José María Pereda, de Santander, on cursava 3r d'ESO. Es tractava d'una nena activa que participava en múltiples activitats que organitzava el centre escolar, com teatre i dansa.

Feia tres anys que Celia assistia a aquest institut però aquest últim curs  havia obtingut uns resultats una mica més justos i havia suspès alguna assignatura, segons recull 'El Español', però cap d'aquests fets es podia considerar com un indici d'allò que li acabaria passant a la menor. Els seus pares també li havien retirat el mòbil com a càstig.

Celia havia patit 'bullying'

Els amics de la menor han comentat al mitjà que  la nena estava malament últimament  i havia engreixat alguns quilograms, un fet que no havien passat per alt alguns dels seus companys que havien aprofitat per fer alguns comentaris. Abans d'això però, Celia havia participat en un programa de  prevenció de la violència i l'assetjament escolar,  el Programa Tei. 

La motxilla contenia una nota de suïcidi

El passat 12 de desembre Celia va comentar als seus companys de classe que es trobava malament, motiu pel qual va poder sortir abans de l'institut  per tal de marxar a casa però no va ser així i la nena va agafar un altre camí, direcció al Parc de Mataleñas. Poc després, els seus pares avisaven de la desaparició i  la policia trobava al parc, a cinc quilòmetres del centre escolar, la motxilla de Celia.

Tot i la troballa de la motxilla no ha estat fins cinc dies després de la desaparició que un pesquer ha trobat el cos d'una menor al mar, a un quilòmetre de la costa de Santoña, Cantàbria). Un cop realitzada l'autòpsia s'ha pogut confirmar que el cos pertanyia a la menor desapareguda. Avui també s'ha confirmat que dins de la motxilla hi havia  una nota de suïcidi dirigida als seus pares,  segons informa el mitjà citat anteriorment. Ara els investigadors tracten d'esbrinar quines van ser les causes de la seva mort i com es va produir.

També et pot interessar...