Anna i Olivia xiquetes desaparegudes Tenerife

«Els forenses haurien detectat alguna cosa al cos de l'Olivia»

Noves informacions després del sisè registre de la Guàrdia Civil al domicili de Tomás Gimeno

Els dies passen i segueix sense haver-hi novetats substancials respecte al cas de la recerca d'Anna i Tomás Gimeno. L'única cosa en el qual s'està insistint és a registrar de forma exhaustiva la casa on vivia l'empresari de Tenerife amb la seva xicota.

Avui dia, es torna a posar el focus en el domicili del presumpte assassí, a què la Guàrdia Civil ha acudit per sisena vegada. Així doncs, 'El programa de Ana Rosa' segueix informant peu de carrer a Candelaria. L'espai de Telecinco reflecteix cada dia l'angoixa que es viu en aquesta zona de Tenerife, mentre els agents continuen la recerca.

La Guàrdia Civil treballa sense demora per trobar el cos de Tomás Gimeno en l'oceà. El cas és que, si finalment no aconseguís trobar-se el cos de l'empresari, l'homicidi no quedaria arxivat fins d'aquí a 20 anys. Una recerca que segueix el seu curs, però cada vegada amb menys opcions de resultar reeixida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El que més desitja la mare de l'Anna i Olivia, Beatriz Zimmermann, és que tots dos cossos apareguin. Així, podrà tancar el cercle del profund dolor en què està immersa des de fa diverses setmanes.

Novetats després del sisè registre a la casa del presumpte assassí

La reportera desplaçada a Canàries apunta que en el sisè registre «els agents han buscat pastilles, sedants, algun pot on pogués haver-hi alguna cosa i no han pogut trobar res».

La redactora d''El programa de Ana Rosa' revela que la recerca dins de la casa del pare de les nenes ha durat dues hores. D'altra banda, la casa de Tomás aporta un gran interès perquè «va ser l'últim lloc en el qual les nenes van estar amb vida».

La periodista explica que «tot apunta que aquesta recerca s'hauria produït perquè els forenses podrien haver detectat alguna cosa en el cos d'Olivia».

«Aquest registre forma part de les diligències prèvies de la reconstrucció de les hores o minuts previs a què Tomás va matar les nenes. Amb això, es pot comprovar si les va intoxicar», exposa la reportera des de Candelaria.

Mentrestant, la mare de les nenes agraeix el treball de l''Ángeles Alvariño'

En un altre ordre de coses, Beatriz Zimmermann, la mare d'Anna i Olivia, ha tingut un gest que l'honora a les últimes hores. La dona ha escrit una carta amb un clar destinatari: la tripulació de la nau 'Ángeles Alvariño'.

Així, la dona els ha agraït la seva tasca constant per tal de trobar les seves filles, d'un i sis anys, respectivament. A la carta, Beatriz afirma que «volia anar al vaixell a agrair tota la tasca que estan fent, però em van dir que era perillós pel qual els escric una carta».

Alhora, l'exdona de l'empresari de Tenerife no s'oblida de la Guàrdia Civil. «Al costat de la magnífica feina de la Guàrdia Civil han fet que la veritat surti a la llum. Per molt devastadora i cruel que fos, sempre és millor saber la veritat», confessa.

«Gràcies a vostès (quan dic vostès, a la Guàrdia Civil també, és clar), puc sentir les meves nenes amb mi, però les puc sentir al meu costat», assegura la mare de les petites.

La mare de l'Anna i Olivia assegura el següent a la tripulació de la nau si ells no haguessin trobat a Olivia. «Jo mai hauria parat de buscar. Gràcies a vostès puc viure i a poc a poc sumida en la tristesa, però en la pau i en l'amor de saber que sabem la veritat».

«No només jo, tothom que també ho està patint i això és una cosa que mai se supera, s'aprèn a viure amb això. Si no l'haguessin trobat, jo mai hauria parat de buscar. La meva única meta hauria estat trobar-les, buscar-les, quan realment des del 27 d'abril ja no estan físicament aquí», conclou la seva carta.