Fort ensurt al Baix Penedès per l'explosió i l'incendi d'un cotxe

Les flames han afectat el cablejat elèctric i un arbre

L'espectacular incendi d'un cotxe a Segur de Calafell.
L'espectacular incendi d'un cotxe a Segur de Calafell. | Facebook

Els veïns de l'avinguda d'Espanya de Segur de Calafell s'han endut un fort ensurt aquesta matinada del dimecres 4 de setembre per l'explosió i l'incendi d'un vehicle que estava aparcat al carrer. Els fets han tingut lloc a les 03.40 hores, al voltant del número 80 d'aquesta avinguda de Segur, a prop del pavelló Jaume Vilamajó. Una forta explosió ha despertat molts veïns del carrer, que han vist com un cotxe estava cremant de forma espectacular a la via pública.

Afectat el cablejat elèctric

Les flames que sortien del vehicle s'enfilaven diversos metres amunt, amb el qual han afectat el cablejat elèctric, produint-se diverses guspires i petites explosions més. El foc també ha cremat un xiprer i ha fet caure un pal elèctric. Segons els Bombers de la Generalitat, aquesta incidència ha afectat una residència de la zona, que ha quedat sense electricitat. El cotxe, un Mercedes de color blanc, ha quedat completament calcinat.

Els Bombers han treballat en el foc amb una dotació, i han aconseguit controlar les flames en poc temps. També la policia local s'ha traslladat al lloc dels fets, i s'investiga ara l'origen de l'incendi. La companyia Endesa, per la seva banda, està treballant per mirar que l'habitatge afectat pugui recuperar el subministrament elèctric com més aviat millor. El cotxe ja havia estat retirat del carrer aquest matí de dimecres.

 

Cas similar a Albinyana

Fa menys d'un mes es va produir un cas similar a Albinyana quan, també de nit, va cremar un cotxe que estava aparcat al carrer, en aquell cas a la placeta del carrer Major. A més de cremar el vehicle, les flames van afectar la façana, la porta i la instal·lació elèctrica d'un habitatge que hi havia al davant. Els fets van crear una gran expectació entre els veïns d'aquest carrer del nucli d'Albinyana.


Comentaris

envia el comentari