Polònia

Roben a l'actriu que interpreta la reina Letícia al 'Polònia', al mig de Barcelona

Un lladre la distreia per una finestra del cotxe, mentre l'altre li sostreia la bossa per l'altra

Agnès Busquets és el nom real de l'actriu catalana que per a molts és Letícia. Interpreta la reina al 'Polònia' de TV3 i ara esdevé protagonista per un motiu ben diferent:  li han robat el bolso aquest dimarts en ple centre de Barcelona. A més, els lladres l'han enganxat totalment desprevinguda, ja que l'han furtat estant ella dins el cotxe: l'un l'ha distret per una finestra, mentre l'altre ha posat la mà per l'altra, per endur-se la seva bossa de mà.

Decidida a seguir els lladres

Busquets no es quedava de braços plegats. «He vist com marxaven, els he seguit passeig amunt i he trobat una patrulla de la Guàrdia Urbana», deia l'actriu. Segons relatava, dos agents de paisà que feia estona que anaven al darrere dels lladres per enxampar-los en plena feina, els acabarien detenint. També van trobar-los les pertinences de l'actriu, que ha recuperat el bolso, tot i quedar-se amb l'ensurt al cos.

Agnès ha volgut agrair l'eficiència de la policia  en un tuit, per haver aconseguit ràpidament arrestar els autors del furt. Un nou episodi d'inseguretat a Barcelona, que se suma als ja habituals diàriament a la ciutat.

També et pot interessar...