Desmantellen una plantació de marihuana amb llums LED per despistar, al Vallès

Utilitzaven llums de baix consum per no cridar l'atenció dels agents a través de les lectures dels comptadors, ja que punxaven la corrent

Duanes Terrassa Marihuana
Al lloc hi havia conductes de ventilació adaptats i sistema d'il·luminació LED | Twitter (@CanalTerrassa)

Ahir dimarts, una desena d'agents van desmantellar una plantació il·legal de marihuana a Terrassa (Vallès Occidental). El propietari de la plantació utilitzava un sistema d'il·luminació LED per tal de tenir uns consums molt baixos d'electricitat i, d'aquesta manera, no ser descoberts, ja que tenien el corrent elèctric punxat. 

El lloc on va ser trobat tot el cultiu d'aquesta droga estava adaptat amb conductes de ventilació i aparells per a regular la temperatura. A més, segons han pogut confirmar fonts policials, ja és un fet la detenció d'un home relacionat amb el cas. 

Plantes, cabdells i productes químics a l'interior

Els agents, els quals formaven part de Duanes, van entrar a la nau en qüestió, la qual està situada al carrer de Mare de Déu dels Àngels, al voltant de les vuit del matí. Dintre de l'habitacle, el qual estava dividit en dues parts, s'hi trobaven les plantes de la droga, centenars de cabdells i nombrosos productes químics. 

Les instal·lacions que es necessiten per aquests tipus de cultius requereixen un gran consum d'electricitat, ja que han de comptar amb llums i extractors. Segons sembla, el propietari de la plantació hauria utilitzat un sistema d'il·luminació LED, ja que aquest fa reduir el consum, i així es tornava poc visible per la policia, ja que aquests alts consums no es veien reflectits en les lectures dels comptadors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari