Imatge de tres camions dels Bombers de la Generalitat

Confusió a Barcelona: Una fuita de gas obliga a tallar completament un carrer

S'han produït retencions a la Meridiana i el servei de gas no estarà disponible fins a primera hora de la tarda

Al carrer València de Barcelona s'ha produït una fuita de gas, aquest dimecres al matí. La fuga l'han provocat unes obres que estaven fent en aquella zona de la ciutat. Malgrat el primer ensurt, cap persona s'ha vist afectada o ferida.

L'origen de la fuita ha estat entre els carrers Xifrés i Rogent, al número 590. S'hi han desplaçat unes quantes dotacions dels Bombers de Barcelona, agents de la Guàrdia Urbana i membres de la companyia de gas. La primera alarma l'han donat aquest dimecres, 7 de juliol, els veïns i els obrers que treballaven a les obres de la via.

Els veïns de l'àrea avancen al diari 'ElCaso' que les obres eren l'últim tram de feines que s'estava fent en aquell carrer. Els operaris accidentalment haurien perforat una de les canonades de gas que hi ha al subsol del carrer. Els forats anaven destinats a plantar una sèrie d'arbres.

Les conseqüències de la fuita de gas a Barcelona: retencions i falta de servei

La zona ha estat acordonada i els pas a estat prohibit. Tot i això, els veïns no han estat evacuats, ja que no hi havia un gran perill. Els Bombers, per evitar mals majors, han demanat a la població dels voltants que no sortís fora dels establiments.

El servei de gas als carrers afectats està tallat fins a nou avis. S'espera que a primera hora de la tarda es pugui tornar a proporcionar gas a la regió. Tot i que tot dependrà de quan l'empresa subministradora de la matèria aconsegueixi arreglar els desperfectes.

Segons informen fonts de l'Ajuntament de la capital catalana, la fuita ha obligat a tallar el trànsit al carrer València. Concretament els trams entre el carrer de la Independència i l'avinguda Meridiana. Això ha provocat retencions a algunes àrees de la ciutat, sobretot a la Meridiana.

La Guàrdia Urbana ha avisat a través de les xarxes socials del tall que patia el carrer València. També han anunciat el desviament cap a altres vies.