Una fuita obliga a evacuar la plantilla d'una empresa química de Castellbisbal

No hi ha ferits i els Bombers intenten segellar la fuita d'estirè

Fotografia de dos camions de bombers del parc de Bombers de Sant Feliu
Els Bombers intenten segellar el tanc de la fuita perquè no vagi a més | Cedida

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest matí en fase d’Alerta el Pla d'emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per fuita en un tanc d'estirè en una empresa del carrer Argent número 3 de Castellbisbal (Vallès Occidental).

L'empresa informa que s'ha produït una fuita d'estirè, una substància de caràcter inflamable, d'un tanc de 25 tones de capacitat a través d'una fissura. Es desconeix la quantitat. Segons les primeres informacions, la fuita s’ha produït per una esquerda a la part inferior del contenidor i la substància va a parar a la cubeta de seguretat de contenció. No consten persones afectades. La plantilla de l’empresa ha estat evacuada preventivament i l’empresa ha activat el seu Pla d’Autoprotecció.

Al lloc s'han desplaçat operatius de Bombers, Mossos i Sistema d’Emergències Mèdiques. Els Bombers de la Generalitat han activat 5 dotacions per la fuita d’estirè en aquesta empresa de Castellbisbal i en aquests moments estan valorant la possibilitat de poder segellar la fuita. El SEM ha desplaçat 4 ambulàncies i confirma que no consten persones ferides

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari