Foto de l'incident amb una furgoneta en una terrassa de Mataró.

Una furgoneta mal frenada envesteix una terrassa plena de gent a Catalunya

L'incident ha tingut lloc quan diverses persones estaven esmorzant en una terrassa

Ensurt dels grossos a Mataró. Una furgoneta mal frenada ha envestit una terrassa plena de gent al centre de la ciutat. Els fets han passat aquest dimarts al matí a la Plaça de l'Ajuntament.

«Una furgoneta mal frenada ens envaeix mentre esmorzem en una terrassa. Per sort, ningú ha pres mal», ha informat un testimoni dels fets a Twitter. «L'Ajuntament ha de solucionar de forma urgent l'excés de vehicles que accedeixen a les zones de vianants del centre de Mataró».

Sense ferits

Una furgoneta de repartiment mal frenada ha envestit una terrassa plena de gent a Mataró, a la comarca del Maresme. L'incident ha tingut lloc aquest dimarts cap a un quart d'onze en ple centre de la ciutat, a la Plaça de l'Ajuntament.

Una quantitat considerable de persones es trobaven esmorzant com cada matí a la terrassa del bar la Toneta quan s'han hagut d'aixecar i sortir corrents en veure la furgoneta avançant cap a la terrassa.

«Jo estava d'esquena i, quan m'he girat, la gent ha començat a cridar i aixecar-se de pressa. Pràcticament tenia el 'morro' de la furgoneta a dos pams», ha explicat un afectat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Altres testimonis han explicat que el conductor del vehicle ha arribat ràpidament i ha pogut aturar la furgoneta a temps. Encara que no s'ha pogut evitar que s'emportés al davant taules, cadires i plats. També destaquen que s'ha disculpat amb tots els afectats i amb els propietaris del bar. 

Aquesta franja horària, cap a les 11 del matí, s'engloba dins del tram final en què es permet l'accés al centre de la ciutat amb vehicle, especialment els de repartiment.

Tot i l'espectacularitat dels fets al centre de la ciutat de Mataró, cap persona ha resultat ferida per l'atropellament de la furgoneta i tot ha quedat en un bon ensurt.