Un futbolista turc confessa haver ofegat el seu nen de 5 anys

L'atleta va entregar-se dues setmanes després a la policia

Cevher Toktas, futbolista de Turquia que ha confessat matar el seu nen infectat de coronavirus
El futbolista va entregar-se 11 dies després de l'assassinat | Cedida

Macabra història la que ha protagonitzat el futbolista de Turquia Cevher Toktas, jugador del Bursa Yildirim Sport. L’atleta s’ha entregat a la policia després d’admetre haver matat el seu fill de cinc anys infectat de coronavirus.

Els fets van tenir lloc el passat 23 d’abril, quan el fill del futbolista va ser ingressat a una clínica de Bursa amb febre alta i símptomes molt relacionats amb el coronavirus. Toktas va trucar als metges per informar que el seu fill tenia problemes per respirar, i va acabar morint a l’UCI.

El mata perquè no l'estimava

Dues setmanes després de la defunció, Cevher Toktas va entregar-se a la policia afirmant que ell havia matat el nen. En la seva justificació a les autoritats, va afirmar que ho va fer perquè no l’estimava, no perquè el nen pogués tenir el coronavirus.

Toktas va confessar haver ofegat el seu fill menor amb un coixí mentre es trobava a l'hospital: «Vaig posar un coixí al cap del meu fill, que estava dormint boca amunt. Vaig estrènyer durant 15 minuts sense parar i ell va resistir-se uns moments. Quan va deixar de moure’s vaig trucar els metges perquè no sospitessin res», va confessar l’esportista.

Cevher Toktas va ser detingut després de la seva confessió i serà jutjat per un delicte d’homicidi, el qual a Turquia pot castigar-se amb cadena perpetua: «Mai vaig estimar el meu fill menor, des del seu naixement. No sé per què no l’estimo. L’única raó per haver-lo matat és perquè no el volia. No tinc cap problema mental», s’excusava.


Comentaris

envia el comentari