Multitudiària baralla entre una setantena de persones a Badalona: mossos ferits i diversos detinguts

Els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre al barri de la Salut

Cinta Mossos d'Esquadra 'No Passeu'
Els Mossos han arrestat fins a dues persones després de la baralla. | Mossos d'Esquadra

Dues persones han estat detingudes aquest dimarts al vespre a Badalona en el marc d'una baralla multitudinària que ha involucrat una setantena d'individus, segons recullen els mitjans municipals de Badalona Comunicació.

Segons aquests mitjans, els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre al barri de la Salut. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís dels veïns i s'han adreçat fins al carrer Víctor Balaguer. A través de Twitter, el nou alcalde de la ciutat, el popular Xavier Garcia Albiol, ha desitjat que els mossos ferits a la baralla tinguin una ràpida recuperació, i ha assegurat que treballarà sense descans per recuperar la convivència i la pau social al municipi.

Els Mossos d'Esquadra han necessitat desplegar al barri furgonetes antiavalots, efectius de l'Arro, per intentar recuperar la calma al carrer. La policia catalana, així com la Guàrdia Urbana de Barcelona, han rebut llançament d'objectes contra els cotxes patrulla, tant des de balcons com des de carrers propers.

A més, diverses persones han intentat alliberar els detinguts un cop dins del cotxe patrulla. Segons els testimonis, un grup de joves - en la seva majoria estrangers- han pujat sobre el cotxe dels Mossos per intentar aturar la detenció.


Comentaris

envia el comentari