El coche de la funeraria sale con el cadáver de la niña de cinco años aparecida muerta en el hotel Los Bracos de Logroño

La germana de la parricida de Logronyo a la detinguda: «Jo mai t'abandonaré»

La mare de la petita va trucar-la des del centre penitenciari

Daniela, la germana d'Adriana, la dona detinguda i principal sospitosa de la mort de la seva filla, de cinc anys, ha parlat amb ella en una conversa telefònica. La dona ha reconegut a 'El Programa de Ana Rosa' que ha estat una trucada difícil. «Jo mai t'abandonaré», assegura haver-li dit a la seva germana. D'altra banda, la família del pare de Carolina —la nena de 5 anys— sosté que la desgràcia podria haver-se evitat.

L'àvia, també morta, va denunciar una estafa

El cadàver de la petita va ser localitzat el passat dilluns 27 de gener en un hotel de Logronyo. La mare de la nena, la principal sospitosa, va haver d'ingressar en un hospital, ja que va intentar suïcidar-se. Dies després va ser trobar el cos sense vida de l'àvia de la nena al riu Ebre. Segons el mitjà ‘ABC’, Olga Febles, l'àvia de Carolina, va denunciar el mes de setembre passat  haver estat víctima d'una estafa. Va denunciar haver enviat 100.000 euros a un home mitjançant diferents transferències.

També et pot interessar...