El cotxe funenari trasportant el cadàver de Carolina, de 5 anys, assassinada presumptament a mans de la seva mare a un hotel de Logronyo (27-01-2020)

La mare de la nena de 5 morta a un hotel de Logronyo va deixar cartes de comiat

Ara es busca a l’àvia de la nena, qui es va registrar a l’habitació d’hotel però encara no ha estat localitzada per la policia

Importants novetats sobre Carolina, la nena de 5 anys morta presumptament a mans de la seva mare a Logronyo. Segons informa el mitjà ‘El Caso’, la mare de la petita havia deixat cartes de comiat guardades a casa seva. El seu germà les va trobar i va presentar-les ràpidament a comissaria.

Adriana, de 36 anys i mare de la menor, ha estat la presumpta autora del crim. El matí d’ahir, dia 27, la policia va rebre una trucada alertant sobre una dona asseguda a la finestra de l’habitació d’un hotel amb intenció de suïcidar-se. Quan els agents van arribar a l’habitació, van trobar a la petita sense vida i la mare amb talls als canells.

Mare, àvia i nena es van registrar a l'hotel 

Mare i filla haurien sortit ahir de casa seva juntament amb la mare de l’Adriana. Totes tres van enregistrar-se a l’hotel Los Bracos, al carrer Bretón de los Herreros de Logronyo. Ara, es busca l’àvia de la petita per a poder esclarir els fets que van acabar en la tragèdia, ja que el seu nom també consta al registre de l'habitació però no va poder ser localitzada a l'edifici ni en les zones properes.

Veïns de la zona van explicar als agents que van veure de la dona asseguda a la finestra i amb intencions de suïcidar-se. Una dona que passejava per l’hotel va sentir l’Adriana exclamant:  «Em tiro, em tiro, la meva filla ha mort». La policia va entrar i, en veure la situació, van escortar la dona fins a l’ambulància, ja que presentava un quadre d’ansietat.  Va ser traslladada a l’hospital San Pedro de Logronyo, on ha rebut assistència psicològica. 

No era el primer cop que la mare segrestava la petita 

Tot i que encara s’està a l’espera dels resultats de l’autòpsia, les primeres hipòtesis apunten que la mare hauria asfixiat la petita i després l’hauria enrotllat amb una manta,  tal com la van trobar els agents en presentar-se a l’habitació. Aquesta hipòtesi agafa força amb la troballa de les cartes de comiat que la mare havia deixat a la casa abans de registrar-se en l’habitació d’hotel.

Va ser el pare de la petita Carolina qui va denunciar la desaparició de la nena aquest diumenge. Ell i l’Adriana es troben en procés de separació, i havia estat el pare qui havia obtingut la custòdia de la menor, amb visites casuals a la seva mare. No era la primera vegada que l’Adriana segrestava la nena i no la presentava davant el pare després d’una família. La família de l’Adriana, per la seva banda, també va interposar una denúncia perquè ni ella, ni la seva mare, ni la petita havien tornat a casa.

També et pot interessar...