Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Giovanni Padovani i Alessandra Matteuzzi

Giovanni Padovani, el futbolista de 27 anys que hauria matat l'ex a cops de martell

El futbolista Giovanni Padovani està acusat d'assassinat i es troba en presó provisional

Commoció al món del futbol, especialment a Itàlia. Aquest cap de setmana saltava la notícia de l'assassinat d'una dona a mans de la seva exparella, ni més ni menys que el futbolista italià Giovanni Padovani. És un futbolista professional de 27 anys, actualment jugador de l'equip Sancataldese de Sicília, de la quarta divisió italiana. Ara mateix es troba en presó provisional pel presumpte crim.

Tot es va saber aquest dissabte. Saltava la notícia de la mort d'Alessandra Matteuzzi, es confirmava que la mort hauria estat a conseqüència d'una agressió a cops de martell. Tal com s'ha pogut saber fins ara, Giovanni Padovani havia demanat permís al club on juga per no jugar el partit d'aquest cap de setmana. Pel que sembla, va aprofitar aquesta parada per anar fins a Bolonya, localitat on vivia la dona, de 56 anys.

Foto de Giovanni Padovani
Giovanni Padovani ha estat acusat d'assassinat | Instagram

Segons s'ha pogut saber, el noi hauria anat fins a l'apartament de la dona sense el seu consentiment. Allà l'hauria esperat fins que va arribar, ja que no era a casa. Informació de diversos mitjans assegura que Giovanni Padovani va estar dues hores esperant la seva exparella. Quan va aparèixer, va començar a colpejar-la amb un martell, fins matar-la.

La germana d'Alessandra va donar la veu d'alarma

Tal com s'ha explicat a mitjans locals, al moment de la brutal agressió de Giovanni Padovani, Alessandra estava parlant amb la seva germana per telèfon. «No, Giovanni, no, t'ho prego, ajuda», és el que hauria sentit la germana de la víctima abans que es tallés la trucada.

Al sentir els crits, la germana de la víctima va trucar immediatament les autoritats italianes per alertar del que havia passat. També s'ha afirmat que alguns veïns van alertar la policia en sentir els crits.

Els agents van aconseguir arribar fins a l'apartament de la dona quan ella encara es trobava amb vida, però no van poder fer gaire per ella. Presentava cops importants al cap i va morir durant el trajecte del seu apartament a l'hospital.

Havia denunciat Giovanni Padovani setmanes abans

Pel que sembla, no era una situació nova per a Alessandra. Després del crim s'ha pogut saber que la dona ja havia presentat una denúncia contra el futbolista italià. Havia estat l'1 d'agost passat, la denúncia va ser per assetjament. Segons s'ha informat, la parella va trencar feia unes setmanes, des d'aleshores el noi no havia deixat d'intentar contactar amb ella sense èxit.

Pel que sembla la noia rebia contínues trucades i missatges. Fins i tot els veïns han afirmat que alguna vegada ell s'havia presentat a la casa i que ella no volia deixar-lo entrar per por. A més, s'ha sabut que una vegada hauria intentat sabotejar el cotxe d'Alessandra. Així doncs, no seria la primera ocasió en què Giovanni Padovani havia intentat dur a terme una agressió contra la seva exparella.

Per desgràcia, sí que és la que ha acabat amb un pitjor final. De moment, no s'ha revelat res més sobre la situació del presumpte assassí. Per recomanació dels seus advocats, no hauria prestat declaració oficialment, encara que alguns testimonis afirmen que al lloc del crim va confessar haver matat la dona.

Caldrà esperar, doncs, el desenvolupament de la investigació per saber més sobre les conseqüències de la mort de l'exparella de Giovanni Padovani.