Imatge de la Guàrdia Civil en una actuació a Tarragona, al Tarragonès

10 anys sense pistes i ho sabia un conegut: gir en el cas de la dona morta a Catalunya

La dona va desaparèixer l'any 2012 i la Guàrdia Civil ha arrestat el germà de la víctima

Catalunya s'ha llevat aquest divendres amb una notícia terrible: han trobat els ossos d'una dona en una finca d'Olesa de Montserrat, al Baix Llobregat. I fins aquí; la Guàrdia Civil no n'havia donat més dades, més enllà de la detenció d'un home «presumptament relacionat amb el crim». 

Ara, però, n'han sortit més dades. La persona que el passat dijous, 3 de març, va ser arrestada pels agents de la Guàrdia Civil és el germà de la víctima. I, segons sembla, la dona estava desapareguda des de l'any 2012. 

Deu anys, per tant, sense saber res de la dona. Fins que ahir, a darrera hora, la Guàrdia Civil —per mitjà dels seus gossos— va acabar trobant el cos de la dona. 

Una mort violenta

És el que s'apunta a hores d'ara. Segons la primera avaluació de la Guàrdia Civil, la víctima hauria mort de manera violenta. 

El cas és ara sota la tutela d'un jutjat de Martorell (de fet, ja s'investigava des de la desaparició de la dona) i la investigació segueix oberta. 

Divendres negre

No és l'única troballa tràgica a Catalunya avui. Ja que aquest divendres ha aparegut el cos d'una persona en uns contenidors de la Granada (Alt Penedès). 
Fonts municipals confirmen l'aparició del cadàver, fet que ha motivat un ampli desplegament dels Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació. 

Els contenidors on s'ha localitzat el cos estan a la cruïlla entre els carrers Pau Casals i l'Estació, on la policia científica hi treballa des de mig matí.