Cordó policial dels Mossos d'Esquadra i tres agents de fons

Terrible troballa dels Mossos: Troben un cadàver dins un contenidor a Catalunya

La policia catalana i la científica està treballant en aquest presumpte homicidi a la localitat de la Granada, a l'Alt Penedès

Els Mossos d'Esquadra i la policia científica del cos han fet un gran desplegament al municipi de La Granada, a la comarca de l'Alt Penedès. Un operatiu policial des de mig matí d'aquest divendres que envoltava una illa de contenidors a la cruïlla entre els carrers Pau Casals i l'Estació.

El desplegament policial a la localitat de l'Alt Penedès tenia un motiu: s'ha trobat un cadàver a l'interior d'un contenidor. Un estrany succés que ha cridat l'interès del municipi i pel qual els Mossos d'Esquadra han cobert la zona per treballar en aquesta troballa.

Investiguen un possible homicidi

Des de les onze del matí d'aquest divendres, els Mossos d'Esquadra han fet un desplegament a la localitat de La Granada. La troballa del cos d'una persona morta a l'interior d'un contenidor del municipi ha fet que es mobilitzin els cossos de seguretat.

En aquesta localització, entre els carrers Pau Casals i l'Estació del poble de l'Alt Penedès, hi treballa la policia científica des de mig matí. Un succés que ha portat a cobrir l'espai amb lones per impedir la visibilitat de la investigació, a més d'acordonar la zona.

Segons informa 'La Fura', el cos que s'ha trobat a l'interior d'un dels contenidors de La Granada, presentaria signes de violència. En aquest sentit, es treballa en aquest succés com un homicidi i s'ha obert una investigació per esclarir els fets.

Troballa de les restes d'una dona a Olesa

En aquesta línia de successos, també s'ha trobat un altre cos a Catalunya en les últimes hores. En aquest cas, la Guàrdia Civil ha trobat les restes d'una dona en una finca d'Olesa de Montserrat. L'home que vivia en aquest habitatge, ha sigut detingut. En concret, l'arrestat era el germà de la víctima.

Segons la primera avaluació, la víctima hauria mort de forma violenta. Un cas que està sota la tutela d'un jutjat de Martorell des de fa diversos mesos. El passat dijous, la Guàrdia Civil va entrar i registrar la finca amb l'ajuda de gossos detectors de restes biològiques i altres unitats especialitzades. En aquesta entrada, es van trobar les restes de la dona, sobretot ossos.

La dona feia diversos anys que estava desapareguda sense denúncia. La investigació d'aquest cas segueix oberta.