Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una fotografia de Martí Estela, el jove jugador de waterpolo que ha mort per un accident de moto

Gir de guió sobre la mort de l'esportista català Martí Estela dijous passat

El jove hauria impactat primer contra un cotxe que estava canviant de carril
Una fotografia de Martí Estela, el jove jugador de waterpolo que ha mort per un accident de moto
El jove Martí va morir arran d'un accident a Barcelona | CN Barcelona

Un motorista de 28 anys ha mort aquest passat dijous a la tarda en un accident de trànsit a la cruïlla entre el carrer de Balmes i la Gran Via, al districte barceloní de l'Eixample. El sinistre entre la motocicleta i un turisme s'ha produït poc després de les 5 de la tarda. 

Tot i això, sembla que hi ha hagut un gir de guió important que canvia les primeres hipòtesis. Segons publica 'El Caso', el jove que va perdre la vida, Martí Estela, va impactar contra una de les tanques que s'ha col·locat a la ciutat barcelonina per tal d'ampliar les voreres per als vianants i les terrasses dels bars a causa del coronavirus

Segons les noves informacions de la investigació, i tal com anunciava aquest diumenge el mitjà citat anteriorment, cap al voltant de les cinc de la tarda un vehicle — el qual també es va veure implicat en l'accident — va voler canviar de carril, després d'haver-ho senyalitzat com és degut. 

En aquell moment, la motocicleta amb la qual circulava Martí Estela va impactar contra el cotxe, i tot seguit va xocar contra la tanca municipal, de color groc, col·locada al lateral de la via. 

El fort impacte contra la robusta tanca l'hauria sentenciat 

Aquest fet s'ha pogut provar a partir d'unes imatges recollides per la Guàrdia Urbana de Barcelona. Segons ha pogut assegurar 'El Caso', el jove va impactar amb tal brutalitat que va arribar a moure la nomenada barrera, la qual és bastant robusta. 

El fet que estigués circulant amb una motocicleta elèctrica permetrà demostrar en quina velocitat màxima conduïa en el moment de l'accident, igual que l'impacte contra el cotxe. De fet, segons fonts policials han assegurat al mitjà citat, el cotxe implicat no mostrava gaires danys. Aquest fet fa pensar que el primer cop no va ser gaire fort i que hauria estat el cop contra la tanca el qual hauria sentenciat la mort de Martí Estela. 

La Guàrdia Urbana de Barcelona, juntament amb la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA), són els encarregats de la investigació de l'accident, i es troben recollint testimonis de conductors i vianants que es trobaven en el lloc dels successos. Per tal d'aclarir què va passar exactament.