YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Martí, la jove promesa de l'esport català que ha deixat de somiar massa aviat

La Guàrdia Urbana es troba investigant les causes de l'accident mortal

Una fotografia de Martí Estela, el jove jugador de waterpolo que ha mort per un accident de moto
Martí Estela podria haver perdut la vida després de xocar contra un bloc de formigó | CN Barcelona

Aquest dijous, 17 de desembre, es publicava la tràgica notícia de la mort del waterpolista català Martí Estela. El porter del CN Barcelona, de 28 anys, perdia la vida en un accident de trànsit al centre de la ciutat comtal.

Segons va informar l’Ajuntament en una nota de premsa, el sinistre va tenir lloc a la cruïlla entre Balmes i Gran Via i es van veure implicats la motocicleta de l’esportista i un turisme.

El motorista podria haver xocat contra blocs de formigó

Ara, i tal com informa ‘Metrópoli Abierta’, s’ha sabut que Martí Estela va morir després de xocar contra un bloc de formigó d’una terrassa instal·lada al carrer de Balmes. Així ho ha pogut saber el citat mitjà, el qual ha pogut tenir accés a unes imatges no compartides «per la seva cruesa».

La Guàrdia Urbana investiga el cas després de determinar que el xoc podria haver-se produït entre la motocicleta i el turisme o si va ser a conseqüència d’una topada amb els blocs de formigó. Ara per ara, no hi ha resposta de l’Ajuntament sobre aquest nou gir de l’accident.

Els blocs i pivots de formigó ja van ser criticats pels ciutadans barcelonins

Els blocs de formigó i pivots grocs que s’ha anat instal·lant durant els últims mesos a Barcelonaja van ser objectiu de crítiques. Diversos usuaris a les xarxes es queixaven de la poca seguretat que oferien aquests obstacles, que en un principi s’havien col·locat per limitar les terrasses de bars i restaurants.

Tot i això, desenes de persones van denunciar a les xarxes que estaven situats en posicions perilloses tant per a vianants com pels mateixos turismes i motocicletes.


Comentaris

envia el comentari