Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la discussió ocorreguda el passat 9 de desembre a l’aparcament d’un supermercat de Manresa

Una discussió al pàrquing d'un centre comercial català acaba de la pitjor manera

La víctima va poder denunciar gràcies a les imatges gravades pel seu cotxe
Imatge de la discussió ocorreguda el passat 9 de desembre a l’aparcament d’un supermercat de Manresa
Les imatges gravades pel Tesla de la víctima han estat la raó per la qual l'agressor ha pogut denunciar | Electrek.co

Tensa situació la viscuda al pàrquing d’un centre comercial de Manresa, al Bages. El que va començar com una discussió de trànsit va acabar amb un dels implicats ferit després que l’altre comencés a colpejar-lo amb un objecte metàl·lic.

Els Mossos d’Esquadra van poder identificar l’autor gràcies a la gravació d’un dels conductors implicats. La persona que va rebre els cops conduïa un Tesla, i aquesta mena de cotxes disposen d’una càmera de seguretat que en aquest cas ha estat decisiva per poder realitzar la detenció.

Una discussió per un punt de recàrrega elèctric

Tot va començar el passat 9 de desembre, quan Mathew Lambert, conductor d’un Tesla elèctric, va intentar aparcar el seu cotxe a un dels dos punts de recàrrega que ofereix el supermercat. Quan va arribar va trobar-se dos cotxes de gasolina en els punts reservats pels cotxes elèctrics, i va queixar-se en veu alta.

Va ser en aquest punt quan un dels conductors dels altres cotxes va començar a amenaçar-lo i insultar-lo en mig del pàrquing, per després atacar el conductor del Tesla amb una eina metàl·lica que va anar a buscar al seu cotxe.

Afortunadament, Mathew Lambert va aconseguir defensar-se dels cops de l’atacant amb la mà i també van ajudar-lo els conductors que es trobaven en aquell moment a l’aparcament. Després d'uns tensos segons de discussió, l'agressor acaba fugint davant les mirades i crits dels testimonis que havien observat la baralla.

L’agressor va ser detingut gràcies a les imatges del Tesla de la víctima

Van ser les imatges del Tesla, que es poden veure en un vídeo que ha estat difós a les xarxes, la raó per la qual l’agressor ha estat detingut. El mateix Mathew Lambert va ser qui va enviar les imatges als Mossos i aquests van poder identificar l’agressor-encara que portés mascareta- i van poder detenir-lo.

Després de ser identificat a la comissaria per la víctima, l’agressor ha estat posat en llibertat a l’espera de ser citat per judicis per lesions. El detingut és un home de nacionalitat espanyola i d’edat avançada.