L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb una jaqueta vermella i mascareta amb els colors LGTBI

Polèmica a Barcelona per uns pivots que impedeixen als conductors sortir dels cotxes

Diversos usuaris han criticat novament la gestió d'Ada Colau

L’Ajuntament de Barcelona ho ha tornat a fer. El passat mes de setembre desenes d’usuaris denunciaven la funció dels nous pivots grocs que s’estaven instal·lant a tota la ciutat comtal. En un primer moment aquests servien per delimitar les terrasses del bar i evitar el contagi massiu de coronavirus, però els pivots van acabar en mig d’un pas de vianants fent impossible la seva circulació.

Ara, el problema ha tingut lloc al carrer Ausiàs March de Barcelona i concretament als seus aparcaments. Tot i que la intenció és bona i els pivots haurien de servir per delimitar els pàrquings del carrer, els conductors es troben en una tensa situació a l’hora d’intentar aparcar en aquestes delimitacions. Un cop ho fan, però, solen trobar-se amb el fet que les portes del seu vehicle no tenen espai suficient per obrir-se.

Denuncies a les xarxes per la gestió d’Ada Colau

Els pivots del carrer d’Ausiàs March, entre Marina i Lepant i al costat de l’Auditori, ajuden ara a posar les terrasses al mig de la carretera, eliminant conseqüentment les zones de pàrquing.

Diversos usuaris de les xarxes han denunciat la situació, argumentant que les persones amb mobilitat reduïa o els invidents seran els més perjudicats amb aquesta nova jugada del Govern d’Ada Colau. «Per a què o qui és la reserva? Només hi ha un bar en tot el tros. Mai he vist a ningú caminar per aquí. Per a invidents amb mobilitat reduïda o bicicletes impossible per les barres verticals», es queixava un ciutadà barceloní a Twitter.