Un gos abandonat troba família gràcies a la Policia Local de Sitges

El cos va compartir un missatge a xarxes socials i van aconseguir que en menys de dues hores una veïna es fes càrrec del cadell
Un gos abandonat troba família gràcies a la Policia Local de Sitges | Policia Local Sitges

 

Preciosa i emotiva història la que ens arriba des de Sitges. La Policia Local d'aquest municipi del Garraf  es va trobar un cadell de gos abandonat i va aconseguir trobar una família que se'n fes càrrec en menys de dues hores, una fita de gran importància i que evitarà que el petit acabi en una protectora o, el que és pitjor, sacrificat.

 

 

El cos policial va localitzar un cadell sense família

Els fets van tenir lloc durant el dia d'ahir, quan el cos policial va localitzar un cadell que o bé s'havia perdut, o havia estat abandonat. En qualsevol cas, el gos no duia el xip implantat, motiu pel qual era impossible saber qui era el propietari.

 

Per aquest motiu, els agents van prendre la determinació de quedar-se'l a comissaria fins a l'endemà, en un intent de trobar els amos i, en cas que no apareguessin, una nova família. Si no, el mateix cos policial va advertir a Twitter que acabarien traslladant-lo a la protectora CAAD Penedès, on restaria a l'espera de ser adoptat.

 

 

 

En menys de dues hores tenia nova casa

La publicació, que va ser compartida un total de 118 vegades, va aconseguir els efectes desitjats en menys temps del que es podria esperar. De fet, tan sols dues hores després van poder trobar-li una nova llar i una nova família al petit, tal com ells mateixos han informat mitjançant el seu compte de Twitter.

 

 

En aquest sentit, el cos policial ha escrit el següent: «En menys de dues hores des d'aquesta piulada, una veïna es va fer càrrec d'aquest cadell en acollida i aquesta nit ja no ha passat fred!». No només això, sinó que la veïna en qüestió va penjar una fotografia del cadell on se'l pot veure rebent amanyacs. La noia ha escrit el següent: «Contenta de poder oferir-li una casa càlida aquesta nit!».  

 

 

 

 

 

 

Comentaris