Veïns del Gòtic s'enfronten a uns lladres després d'un robatori

Els successos van tenir lloc al carrer Ferran el passat dimecres a la nit
lladres Barcelona
Els veïns van intentar retenir el presumpte lladre, mentre demanaven que algú truqués a la policia | Twitter (@BCNHelpers)

 

Els barcelonins, després de mesos esperant una solució contra els carteristes per part de l'Ajuntament, ja han decidit prendre's la justícia per la seva banda. Després que la passada setmana, un grup de veïns del barri deSants retingués un carterista a plena llum del dia, al Gòtic van optar per fer el mateix.

 

Durant la nit del passat dimecres, els lladres es trobaven al carrer Ferran i s'estaven dedicant a robar rellotges. Després de cometre un robatori i ser enxampats, alguns dels residents que passejaven per la zona els van atrapar i es van confrontar amb ells.

 

La pàgina que denuncia tots els delictes

La denúncia la va fer pública la pàgina de Twitter 'Helpers BCN', la qual ja es va fer famosa per la tasca altruista que porta fent des de fa només dos mesos. La plataforma es dedica a fer públiques totes les denúncies de furts, agressions, narcopisos o qualsevol classe de delicte que un ciutadà els faci arribar al seu compte o a través de l'etiqueta #AlertaHelpers.

 

 

Durant el vídeo que van compartir els veïns del Gòtic amb 'Helpers BCN', es pot veure com entre un grup nombrós de veïns retenen qui, presumptament, ha estat robant rellotges. De mentre, un company del carterista intenta ajudar-lo, provant de treure la colla de barcelonins de sobre del seu amic, encara que no ho faci amb molta contundència. Els veïns, mentre impedien que el jove lladre fugís, demanaven a la resta de testimonis que truquessin a la policia.

 

Situació persistent a Barcelona

El conflicte amb els carteristes i, en general, amb els lladres de tota mena que transiten els carrers de Barcelona ha passat a ser una situació persistent. De fet, no deixa de créixer la delinqüència en aquest àmbit.

 

A més, les tècniques per a dur a terme el furt són, cada vegada, més nombroses i precises a la vegada. Des de la simple estirada de bossa fins a la simulació per a fer firmar uns papers als turistes mentre se'ls està robant, com va ser el cas que també va denunciar 'Helpers BCN' la setmana passada.

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari