Agredeixen i amenacen dos mossos amb un ganivet en un desnonament a la Jonquera

Els agents han anat a donar suport a la comitiva judicial que havia de fer efectiva l'ordre del jutjat
Tres homes s'han llançat sobre els agents i els han etzibat puntades de peu   | Cedida

 

Els Mossos han detingut dos homes de 26 i 29 anys per agredir i amenaçar amb un ganivet de grans dimensions els agents durant un desnonament a la Jonquera (Alt Empordà). Tot plegat ha passat pels volts de les deu del matí, hora prevista per fer efectiu el mandat judicial.

 

Quan la comitiva, acompanyada d'un manyà, ha arribat al pis del Carrer Major, s'ha trobat que a dins hi havia diverses persones que es negaven a sortir. Ha estat aleshores quan la secretària ha requerit la presència dels agents de Seguretat Ciutadana per poder fer efectiu el desnonament. Quan els Mossos han intervingut els ocupants s'han posat agressius i han amenaçat els dos policies amb un ganivet de grans dimensions. Els agents han intentat calmar-los i identificar-los, però aleshores tres homes s'han abraonat sobre ells i han etzibat alguna puntada de peu.

 

Tot plegat ha fet que els dos mossos haguessin d'intervenir per tal que la situació no anés a més i han acabat arrestant dos dels homes que estaven a dins del pis. Els dos detinguts són de nacionalitat marroquina, no tenen antecedents i se'ls ha traslladat a la comissaria de Figueres, abans de passar a disposició del jutge, per respondre d'un delicte de danys, un altre de resistència i un d'atemptat contra els agents de l'autoritat.

 

També et pot interessar...

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris