TENS TELEGRAM?

🔴Rep cada dia la previsió del temps, CLICA AQUÍ!

URGENT

🔥 Un home de 77 anys pateix cremades greus en un incendi al Baix Penedès

L'assassí i parella de la jove morta a Granollers va participar en la recerca del cos

Joel Pérez va ser detingut aquest dilluns com a principal sospitós del cas Vianca
Presó preventiva per la parella de la jove embarassada que va ser assassinada a Granollers | cedida

 

Un any després de la desaparició de Vianca, la policia ha detingut aquest dilluns a la seva parella, Joel Pérez, com a principal sospitós del seu assassinat. La noia, que va desaparèixer el 16 de juliol de l'any passat, estava embarassada i va ser trobada morta l'11 de setembre amb signes de violència. Després de tants mesos, els Mossos d'Esquadra han reunit les proves suficients per detenir Pérez com a presumpte assassí i per considerar el crim un cas de violència masclista.

 

Un missatge enviat per Vianca a la seva mare que deia «Mama, marxo, cuida el nen», va complicar la recerca de la noia, que tenia un fill de set anys. Aquella mateixa nit la parella va anar a sopar junta, després d'haver discutit, i se sospita que el missatge fos enviat per Joel Pérez després d'haver comès l'homicidi. La família confirma que Vianca havia patit mals tractes per part de la seva parella i des del principi sospitaven que fos l'assassí.

 

El presumpte assassí va participar en la recerca del cos

El detingut, Joel Pérez, va col·laborar en la recerca de la Vianca, però el cos no va aparèixer fins que unes riuades al riu Congost (Granollers) van destapar-lo. El cos va aparèixer en una zona en què Pérez no volia buscar, suposadament, per la gran presència de senglars que hi ha. Un cop el cos de Vianca va ser trobat, la investigació va continuar i els Mossos van reunir proves com per detenir la parella i permetre que la policia científica registrés el seu domicili.

 

Es tracta d'un altre cas de violència masclista

El jutge que porta el cas, declarat de violència masclista, ha ordenat el secret de sumari mentre continuen les investigacions. El detingut està acusat d'homicidi i es creu que va cometre l'assassinat el mateix dia de la desaparició. Aquest dimecres l'acusat ha passat a disposició judicial com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi i ha ingressat en presó preventiva per ordre del jutge.

 

També et pot interessar...