Un menor apunyala un vigilant de seguretat quan intentava evitar un robatori

El grup de joves es disposava a robar a uns turistes mexicans

Un menor ha apunyalat un vigilant de seguretat aquest dijous al matí a Barcelona, davant la botiga Decathlon de Ciutat Vella.  Segons informa 'El Caso', el vigilant de seguretat de la botiga d'esports hauria intentat evitar un robatori a uns turistes. Els vigilants han interceptat un grup de nois, menors d'edat i de nacionalitat marroquina, quan volien assaltar uns turistes mexicans a la botiga del costat, al carrer de Duc.

El vigilant de seguretat ha acabat ferit d'una ganivetada. En el moment que han enxampat els lladres, dos d'ells han aconseguit escapar però un s'ha quedat enrere, facilitant que els vigilants el poguessin retenir. Ha estat llavors quan el jove ha tret una navalla i li ha clavat a la clavícula d'un dels vigilants.  Alguns testimonis apunten que també li hauria disparat gas pebre, tot i que els Mossos no ho confirmen.

Malgrat tot, els vigilants han acabat retenint el jove, de 17 anys.  Els Mossos d'Esquadra s'ha dirigit al lloc dels fets i l'han detingut. Els agents han obert una investigació per poder trobar els altres dos joves que s'han escapat i poder aclarir els fets. El vigilant de seguretat es troba ferit greu, però tal com informa 'El Caso',  la seva vida no corre perill.

Un rellotge de 50.000 euros

Abans de ser interceptats pels guàrdies de seguretat, el grup de lladres es disposaven a robar un rellotge valorat en 50.000 euros, segons informacions policials. El rellotge era pertinença d'uns turistes mexicans, que es trobaven en un establiment a tocar del Decathlon del carrer de Duc.

Barcelona va tancar el primer trimestre de l'any amb un augment del 13,2% dels delictes respecte a l'any passat. El 2018 es van registrar uns 200.000 delictes contra el patrimoni, que inclouen els furts i els robatoris amb força i amb violència, només a Barcelona. De tots aquests, els Mossos només en van resoldre el 16,3%. 

 

També et pot interessar...