Captura del vídeo on es pot veure el grafiter a punt de ser atropellat per un vago del metro de Barcelona

Un grafiter surt il·lès després de ser atropellat per un vagó del metro de Barcelona

Els fets van tenir lloc a l'estació de Plaça de Sants de la línia 1

Podria haver acabat en una tragèdia, però afortunadament només va quedar en una anècdota, Això sí, en una anècdota vandàlica. Aquest dilluns un grafiter del metro de Barcelona va ser atropellat a l'estació de Plaça de Sants (línia 1) mentre un company seu ho enregistrava amb el telèfon mòbil. El vídeo s'ha publicat a les xarxes socials i s'ha fet viral entre els seus seguidors. 

Concretament, els fets van tenir lloc a les 20.35 hores del vespre. Un conductor del metro va advertir al noi dient-li: «Tu, aquí quiet. D'acord?», i el jove no va fer cas i va saltar a la via 2. En aquest precís moment, enregistrat per l'amic, el jove es disposa a pintar un vagó i el company l'avisa que vagi amb compte. Només començar va passar l'altre comboi a escassos centímetres, provocant algun cop al noi i poc més. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@miguelito.delito ? t kdas loko

Una publicación compartida de Straight Up PARALELO ? (@soloenparaleelo) el

Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona expliquen que aquest tram de l'estació Plaça de Sant té una corba que «redueix la visibilitat des de l'estació fins al túnel i a l'inrevés». Afortunadament el noi es va quedar entre els dos trens i només va rebre alguns cops del metro que entrava. Poc després, va marxar corrents, però va ser enxampat pels vigilants de seguretat i detingut pels Mossos d'Esquadra. El jove també va ser traslladat a un centre sanitari per atendre les contusions.

 

Destrosses i pintades al metro, milers d'euros en reparacions

Per tot plegat, TMB ha interposat tres denúncies per infraccions administratives en l'àmbit del transport públic per pintar el metro i l'afectació que produeix l'acte vandàlic. En aquest sentit, aquests actes incívics provoquen retards i afectacions importants al servei que es paralitza durant uns minuts. A més, les destrosses i pintades que es fan costen milers d'euros per a les arques municipals.