Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general dels Bombers durant una actuació a Caldes el 30 d'agost de 2020

Els Bombers troben dos cossos sense vida d'una parella jove en una casa a l'Alt Penedès

Els Bombers han anat a l'habitatge a comprovar el suposat mal funcionament d'un grup electrogen

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han trobat aquest dilluns, 9 de novembre, a primera hora del matí, els cossos sense vida de dues persones en un habitatge de Torrelles de Foix, a l'Alt Penedès. Segons indica la 'Cadena Ser' es tracta d'un noi i una noia, de 26 i 18 anys, que han mort després d'un problema de combustió d'un grup electrogen situat al garatge de la casa.

Aquest fet ha provocat que els joves inhalessin una gran quantitat de diòxid de carboni fins a la seva mort. La mare d'ell ha estat qui ha donat l'alerta als Bombers i als Mossos en arribar al domicili a primera hora del matí.

Els Bombers s'han desplaçat a l'habitatge en qüestió poc abans de les vuit del matí, per revisar el mal funcionament d'un grup electrogen. El SEM hi ha enviat tres unitats, però no ha pogut fer res més que confirmar la mort de les dues persones; mentre que els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació dels fets. Tot sembla indicar que es tracta d'una mort accidental.

 

Confirmen que els óssos trobats l'any 2019 són d'una de les noies d'Alcàsser

Fa gairebé 28 anys es va cometre un dels crims més macabres que es recorden a Espanya. Míriam, Toñi i Desirée, més conegudes com les nenes d'Alcàsser, van ser assassinades brutalment el mes de novembre de 1992. Els cossos de les noies, segons explica el diari 'Las Províncias', es van localitzar mesos després en una fossa en plena muntanya. 

Doncs bé, el 24 de juny de 2019 una parella va trobar quatre óssos a la Partida de la Romana, a la mateixa comarca valenciana. Eren humans i ràpidament tot va fer pensar que podien ser d'lagunes de les joves assassinades en el territori valencià. Durant tot aquest temps, els óssos han estat sotmesos a diferents proves científiques d'ADN i els resultats han confirmat les sospites que tenien tant els forenses com els investigadors de la Guàrdia Civil: les restesòssies trobades pertanyen a una de les menors assassinades per Antonio Anglés en 1992.