Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra.

Vídeo: Un jove agredeix una agent dels Mossos d'Esquadra a Terrassa

El jove es va saltar el toc de queda i no duia mascareta

Els Mossos d'Esquadra van detenir la nit de dissabte un home després que aquest increpés, amenacés i insultés durant més de deu minuts a les dues agents, segons informa el digital 'Món Terrassa'. 

Els fets van tenir lloc a la rotonda de la Dona Treballadora de Terrassa on els Mossos tenien un control policial durant el toc de queda. Aquests van decidir aturar un cotxe que estava circulant durant les hores on està prohibit sortir al carrer.

El conductor mostrava símptomes d'alcoholèmia i els agents li van demanar que baixés del vehicle. Una ordre que no va ser ben acceptada pel conductor que va sortir sense mascareta i sense respectar la distància de seguretat. 

Agredeix una agent i intenta fugir corrent

L'home va increpar i insultar les dues agents tot negant-se a fer la prova d'alcoholèmia. De fet, el conductor va arribar a agredir una de les agents que li recordava que havia de mantenir la distància de seguretat. Després d'agredir-la va intentar fugir corrent de la zona tot i que finalment acaba detingut pels agents, els quals se'l van endur a dependències policials.

Ara el conductor s'enfronta a una possible sanció econòmica per conduir durant la franja horària amb toc de queda establert i, a més, al fet d'haver agredit una agent dels Mossos d'Esquadra.

Intenta agredir i bufa a la cara d'un agent després d'incomplir el toc de queda

Segons informava la Guàrdia Urbana de Reus, un home va ser detingut per atemptar contra els agents de l'autoritat i amenaces de mort a Reus. L'individu va ser identificat pels agents per incomplir el toc de queda i per no dur la mascareta.

Quan va ser alertat pels agents, va reaccionar de manera violenta tot amenaçant-los de mort. A més, l'home va arribar a bufar a la cara d'un dels agents tot jugant amb la possibilitat de contagiar-lo amb la covid-19. Tot seguit, va intentar agredir-los.

Aquesta, però no ha estat l'única detenció al municipi i és que els agents també van identificar un altre home que estava incomplint el toc de queda. En aquest cas, però l'home va quedar detingut immediatament després que es descobrís que constava una ordre de crida i cerca sobre ell.