Graven uns lladres robant de nit en un local del Baix Penedès

Les càmeres de seguretat han captat el moment exacte en què accedeixen a l'interior de l'establiment

Diverses persones han comès un robatori amb força durant aquesta passada nit en un establiment de la platja de Calafell, situat a la carrerada d'en Ralet. Els fets han tingut lloc a quarts de dues de la matinada, i dues càmeres de seguretat del local han enregistrat tota la seqüència. A les imatges es veu com un mínim de tres persones aixequen la persiana de l'establiment i accedeixen a l'interior del local, que sembla un bar de copes, donant una puntada de peu a la segona porta.

Posteriorment, els joves marxen amb un cubell carregat de material. Tota la seqüència dura tot just tres minuts. Les persones porten caputxes i peces de roba per tapar-se la cara. També porten diversos estris per forçar les portes. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que han rebut una denúncia per robatori amb força de la propietat d'aquest establiment. Els vídeos de les càmeres de seguretat, que s'han compartit a diferents xarxes socials, serviran per investigar el robatori.

 

Roba un desfibril·lador a Masllorenç

Aquest dijous 9 de maig, els Mossos d'Esquadra també han informat de la detenció d'una dona que havia robat un desfibril·lador a Masllorenç. La detenció es va produir el passat dilluns 6 de maig, i l'aparell estava al carrer Major, en un armariet que era accessible als vianants, per si se n'havia de fer ús a la via pública. Un veí que va veure els fets va ser el que va avisar els Mossos, que van trobar la dona al Montmell, amb el desfibril·lador amagat a sota dels seients posteriors.


Comentaris

envia el comentari