El líder de 'La Manada' aplaudit a la Fira d'Abril de Sevilla

'El Prenda' ha estat reconegut per la majoria dels assistents de la Fira

'El Prenda' ha estat reconegut per diverses persones que han assistit a la 'Fira d'Abril'
'El Prenda' ha estat reconegut per diverses persones que han assistit a la 'Fira d'Abril' | Antena 3

Les persones que han assistit a la Fira d'Abril de Sevilla d'enguany poc s'esperaven trobar passejant pel recinte i gaudint de la festa a un dels membres de 'La Manada', concretament José Ángel Prenda, conegut com 'el Prenda', el líder de 'La Manada' condemnat a nou anys de presó per l'abús en grup d'una jove durant el Sant Fermí del passat 2016, ha estat reconegut per diverses persones que estaven gaudint de l'esperada fira sevillana.

Un dels assistents, Sergio, va enregistrar tot un seguit d'imatges del processat i, segons ha explicat al programa 'Espejo Público' d'Antena 3, el que més li va sobtar és que un grup de joves el van començar a aplaudir quan el van veure. L'home ha assenyalat que tothom que es creuava amb 'el Prenda' el reconeixia però «ningú no li va dir res». A més, ha afegit que fins i tot va haver-hi un parell de noies que el van identificar i que, després de parlar entre elles, «es van espantar i se'n van anar del lloc».

Un grup de joves el victorejaven mentre passejava per la Fira
Un grup de joves el victorejaven mentre passejava per la Fira | Antena 3

 

Un grup de joves el va aplaudir

Sergio també ha explicat a Griso que li va sobtar la reacció «tan diferent» que va tenir un grup de joves, format per quatre o cinc nois, que quan van reconèixer a José Àngel «el van ovacionar i el van aplaudir» mentre aquest continuava passejant pel recinte de la Fira d'Abril. El testimoni ha indicat que els joves el victorejaven «com si es tractés d'un famós». 

'El Prenda' i els altres quatres membres de 'La Manada' estan condemnats a nou anys de presó que encara no estan complint perquè el pròxim mes el Tribunal Suprem debatrà si els cinc individus han d'entrar ja a la presó per començar a complir sentència.


Comentaris

envia el comentari