Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de l'helicòpter dels Bombers de la Generalitat

Greu accident d'una nena de 9 anys en caure per un gorg a Catalunya

Els fets han succeït al Torrent de l'Olla | També hi ha hagut un accident al camí de ronda a S'agaró

Greu incident durant la tarda d'aquest dissabte al municipi de Campdevànol. Els serveis d'emergències rebia un avís a tres quarts i quatre minuts de la tarda, alertant que un menor havia patit una gran caiguda. 

L'incident havia succeït als gorgs del Torrent de l'Olla, al municipi del Ripollès. Els Bombers de la Generalitat, per aquest motiu, han activat el Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i un helicòpter per fer el rescat. A més, també s'hi ha sumat un segon helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) amb un equip d'infermeria.

Un cop arribats al lloc de l'incident, es va procedir al rescat d'una nena de 9 anys que havia caigut des d'una alçada de set metres pel gorg. En conseqüència de la caiguda, se l'ha traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat greu.

Un noi cau al camí de ronda de S'Agaró

Els Bombers han hagut d'actuar en un altre incident a les roques del camí de ronda de S'Agaró a Castell de Platja d'Aro. L'avís va arribar a dos quarts de quatre de la tarda i s'han activat dues dotacions dels bombers.

Un cop al lloc, s'ha constatat que la millor opció de rescat és amb els GRAE i fent gruatge amb helicòpter perquè l'aproximació per terra i mar és complicada. El jove, després de caure a les roques de la Punta d'en Pau, té una fractura a una cama. 

Ha estat a l'Hospital Trueta de Girona després de ser rescatat pels GRAE amb l'helicòpter.