TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Un grup de 20 persones allibera un detingut després d'una baralla al Metro de Barcelona

Els vigilants de seguretat de TMB l'havien pogut detenir per agressions però un grup d'amics seus que han arribat amb un altre tren han agredit als agents i s'han endut el detingut amb les manilles posades
Imatge d'arxiu de l'estació L1 de Metro, Urquinaona, a Barcelona, on s'ha produït la baralla. | TMB

 

Aquest dissabte 12 de gener a les sis de la matinada una baralla multitudinària ha acabat amb un detingut per part dels vigilants de seguretat del Metro de Barcelona, a l'estació de l'L1 a Urquinaona. Segons ha pogut saber 'CatalunyaDiari', un grup de persones dominicanes s'han encarat i han agredit agents de seguretat de TMB en aquesta estació del centre de la ciutat.

 

Quan els vigilants han pogut retenir i detenir un dels agressors, un grup d'unes vint persones, que han arribat amb un altre tren a l'estació després de rebre l'avís dels seus companys, han agredit de nou als agents i s'han pogut emportar l'home que ja estava emmanillat.

 

Els vigilants de seguretat han estat agredits

Els quatre agents que hi havia de servei en aquesta zona han estat agredits i com a mínim dos han presentat denúncia i han aportat un informe de lesions als Mossos d'Esquadra. Els vigilants de seguretat han resultat ferits lleus, segons ha pogut saber aquest mitjà. Amb les càmeres de seguretat de l'estació s'espera que els Mossos d'Esquadra puguin detenir als agressors i també l'home que ja havia estat detingut pels vigilants de seguretat i que, amb les manilles posades, s'ha escapat.

 

La seguretat al Metro de Barcelona, fora de control

Aquesta baralla no és la primera que es coneix al subsòl de la ciutat. Fa mesos que els vigilants de seguretat i el sindicat ADN han denunciat la falta d'efectius que pateixen els equips de seguretat que treballen per TMB al Metro de Barcelona. Segons han explicat, el grup de vint persones ha tingut temps de venir des d'una altra estació per alliberar el detingut i els reforços que els vigilants havien demanat a Mossos d'Esquadra encara no havien arribat.

 

Els moments més calents de la seguretat al Metro de Barcelona són els caps de setmana i de matinada. Molts dels usuaris aprofiten el Metro per tornar a casa després d'haver estat en zones d'oci. La nit de dissabte a diumenge el Metro no tanca i és també quan es registren més incidents. 'CatalunyaDiari' va poder passar una hora amb vigilants de seguretat d'aquest torn on vam poder veure carteristes, baralles, 'botellón' i cocaïna.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris