Primer pla d'un radar cremat i amb els vidres trencats a la T-11, a Reus, el 19 de novembre del 2019.

Un grup independentista saboteja set radars a les comarques de Girona

'L'Estaca', que ja havia actuat en anteriors ocasions, ha reivindicat l'acció

Nova acció de protesta, la matinada d'aquest dimarts, dia 3 de març, a les carreteres de les comarques de Girona. Segons s'ha denunciat a través de les xarxes socials, un grup independentista anomenat 'L'estaca' ha dut a terme aquesta protesta consistent en cremar i trencar els radars a les carreteres C-66 a  Banyoles (Pla de l'Estany), on s'han destrossat dos aparells; la C-31 a  Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà), la C-65 a Llambilles (Gironès), la C-31 a Llagostera (Gironès), la carretera N-II a Bàscara i l'N-260 a Cabanelles (Alt Empordà).

Una acció reivindicada per part del grup 'L'Estaca'

El grup 'L'Estaca' ha atacat en diverses ocasions radars de diversos punts de Catalunya. Per primera vegada aquest 2020, doncs, el grup d'acció independentista hi ha tornat i sembla que ha centrat la seva acció en les comarques gironines.

A les xarxes socials, el col·lectiu ha difós un missatge en què reconeixen l'acció i la reivindiquen: «Poc a poc anem fent via per les terres catalanes encara espanyoles. Pels camins que passem deixem el nostre missatge: no permetrem que la por i la repressió s’instaurin a les nostres vides, trenquem la normalitat fins que els nostres siguin a casa i Catalunya sigui independent!», han dit.

També et pot interessar...