Un grup de joves organitza un ring de boxa clandestí en plena pandèmia a Figueres

Els fets han tingut lloc aquest dissabte

Imatge del grup de joves organitzant un ring clandestí de boxa a Figueres
Imatge del grup de joves organitzant un ring clandestí de boxa | Twitter @Daniel_larumbe

Els veïns de Figueres clamen al cel davant els fets succeïts al municipi aquest dissabte al vespre. Un grup de joves, incomplint les mesures de seguretat i higiene del coronavirus, ha organitzat un ring de boxa clandestí al carrer. Un veí figuerenc ho ha gravat i ha compartit el vídeo a les xarxes socials per tal de denunciar la imprudiència dels joves. Un document que s'ha fet viral en pocs minuts.

«Avui toca ring de boxa clandestí a la RAM amb més de 20 persones, la majoria sense mascareta. Fins quan seguirem abandonant Figueres? No som trolls, som ciutadans que denunciem la deixadesa de la ciutat», lamenta Daniel Larume, la persona que ha publicat el vídeo. En el document es pot veure com un grup de joves han aprofitat les tanques d'una pista de bàsquet per organitzar el ring. 

Dos nois estan a dins colpejant-se mentre que la resta s'ho miren i els animen des de les tanques. Cap persona respecte la distància de seguretat recomanada ni porta mascareta.

 

2.260 nous positius a Catalunya en les darreres 24 hores

El departament de Salut de la Generalitat ha notificat 2.260 nous casos positius de coronavirus confirmats per PCR a Catalunya en les darreres 24 hores. D'aquesta manera, la xifra total de contagis amb proves PCR des de l'inici de la pandèmia ascendeix a 154.863 i a 171.474 amb totes les proves, 2.426 més que ahir.

D'altra banda, s'ha registrat 16 defuncions més respecte a aquest dissabte elevant el nombre de morts a 13.401 persones. El risc de rebrot s'ha disparat 14 punts i se situa en 182,72. La velocitat de contagi també s'ha incrementat de 0,96 a 0,99 i torna a fregar la barrera de l'1. Finalment, els ingressats pugen en 29 persones i ara en són 784, dels quals 162 es troben a l'UCI, vuit més que fa 24 hores.


Comentaris

envia el comentari