URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

Grups de joves armats trenquen caixers i roben motos a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han indicat que tots aquests joves són magrebins

Un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Els Mossos d'Esquadra indiquen que són molt perillosos i que tots són magrebins | ACN

La preocupació dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona augmenta per la precipitada aparició a les xarxes socials de diversos vídeos de grups joves, tots d'origenmagrebí, en què exhibeixen armes de foc, motocicletes robades i grans quantitats de diners. En un dels vídeos, que investiguen els Mossos d'Esquadra i al qual ha tingut accés 'El Caso', es pot veure com un grup de joves insulta els agents dels cossos policials. 

A més, en un fragment d'aquest vídeo, un d'aquests joves puja sobre una furgoneta de la Guàrdia Urbana. Posteriorment, també es pot veure com els delinqüents llancen motos, que són robades, contra un caixer de LaCaixa.

Es desconeix si s'han gravat durant el confinament

Al vídeo també es poden veure grans quantitats de diners i una foto en què un jove apunta amb una pistola a una persona. El vídeo té una duració d'aproximadament dos minuts i és un muntatge de diversos fragments d'altres peces per mostrar la violència amb què actuen aquests delinqüents. No és segur, però, que hagi estat gravat durant l'estat d'alarma pel coronavirus. Ara bé, és a Barcelona.

La policia ha indicat que molts d'aquests joves ja són coneguts pels investigadors i que tots són magrebins i molts tenen antecedents. 


Comentaris

envia el comentari