Mor una treballadora del metro de Londres en ser escopida per un home amb coronavirus

Va haver d'ingressar a un centre hospitalari tres dies després

Dos metges tenint cura d'un pacient amb coronavirus a l'hospital Trueta el 18 d'abril de 2020
La dona va ingressar a l'hospital tres dies després | CatalunyaDiari

Una treballadora ferroviària del metro de Londres ha mort després que un home que deia tenir Covid-19 l'escopís. Els fets van ocórrer mentre Belly Mujinga i una companya seva estaven treballant a l'estació de Victoria, segons recull el mitjà 'la información'. A causa d'aquest succés les dues van contraure la malaltia.

El cas de Mujinga es va complicar perquè ella patia problemes respiratoris i tres dies després va haver de ser ingressada a un centre hospitalari. Els professionals sanitaris van intentar salvar-li la vida amb l'ajuda d'un ventilador però la dona de 47 anys va acabar perdent la vida. 

La denúncia no va arribar a la Policia

El secretari general de l'associació de treballadors TSSA, Manuel Cortes, declarava que Belly «és una més dels treballadors que estan a primera línia i que han perdut la seva vida pel coronavirus». Des del sindicat han assenyalat que les dues treballadores van denunciar els fets però que la denúncia no va arribar mai a la Policia.

La cosina de Belly i un company de feina assenyalen l'empresa Govia Thameslink Railway com a culpable dels fets. Tots dos expliquen al mitjà britànic 'The Guardian' que Belly va demanar quedar-se a l'interior de l'oficina de bitllet on estava protegida i no treballar sense EPIs però la companyia la va fer treballar al vestíbul de l'estació. A més, afegeixen que la companyia no els permetia «dur mascaretes. Ens tractes com a robots».


Comentaris

envia el comentari