Vídeo: Violenta baralla entre okupes al Baix Llobregat

Els Mossos ja han identificat els agressors

Dos agents dels Mossos d'Esquadra
Els Mossos van aconseguir identificar els agressors | Mossos d'Esquadra

El municipi de Molins de Rei(Baix Llobregat) ha viscut un episodi d’extrema violència després que un grup de quatre persones protagonitzés una baralla a plena llum del dia al carrer Major de la ciutat.

Es tracten de tres persones que van atacar una quarta en mig del carrer, utilitzant pals com a arma. Segons han pogut saber fonts policials, es tracta de quatre okupes que viuen en diferents locals d’aquest carrer cèntric.

Baralla entre okupes

En total hi ha tres pisos ocupats en aquest carrer, el que ha creat ja diversos problemes entre els veïns. Un dels locals està okupat per una família sense recursos, mentre que als altres dos viuen delinqüents amb antecedents en tota mena de delictes.

Els agressors van atacar la quarta persona amb pals, mentre que aquesta es defensava amb una falç. Els Mossos d’Esquadra han aconseguit identificar els autors de la baralla: tots ells majors d’edat i d’origen marroquí. Tot i això, la víctima ha decidit no presentar una denúncia.

S'investiga la raó de l'enfrontament

Mentre encara s’investiguen les raons d’aquest enfrontament, fonts policials apunten que es tractaria d’un assumpte de negocis il·legals que no van sortir del tot bé.

Aquesta escena recorda a la viscuda fa pocs dies a Barcelona, on un grup d’okupes va atacar i robar el local veí, també ocupat de manera il·legal. Els mesos de confinament estan augmentant les tensions entre okupes i veïns, qui veuen com la violència s’apodera dels carrers en mig de la pandèmia.


Comentaris

envia el comentari