URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Vídeo: Un grup de joves al marge de la llei treu pit dels seus delictes a Barcelona

Condueixen temeràriament i s'enfronten a Mossos i Guàrdia Urbana

Imatge de la Rambla de Barcelona buida en ple confinament
Els joves insulten i s'enfronten amb els Mossos i la Guàrdia Urbana | EFE

La crisi de la pandèmia del coronavirus ha obligat a aturar pràcticament el nostre dia a dia, si més no, a canviar les rutines que realitzàvem abans del confinament. Malgrat això, tot i les dificultats, hi ha persones que s’entesten a delinquir i a viure al marge de la llei. És el cas d’un grup de joves que exhibeix, a través d’un vídeo, les seves malifetes per Barcelona. En el document audiovisual es pot veure com condueixen de forma temerària amb motos presumptament robades, mostren grans quantitats de diners i també una pistola.

Al vídeo també es pot veure com insulten i s’enfronten als agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra.

 

Multitudinària baralla a Badalona

La delinqüència segueix present en el nostre dia a dia. Sense anar més lluny, dues persones van ser detingudes aquest dimarts al vespre a Badalona en el marc d’una baralla multitudinària que va involucrar una setantena d’individus.

Els Mossos d’Esquadra van necessitar desplegar furgonetes antiavalots, efectius de l’Arro, per intentar recuperar la calma al carrer. La policia catalana, així com la Guàrdia Urbana, van rebre el llançament d’objectes contra els cotxes patrulla, tant des de balcons com des de carrers propers.


Comentaris

envia el comentari