Gregory Jarvis

Guanya la loteria i apareix mort a la platja poc després

Un home va desaparèixer dies després de guanyar la loteria i va ser trobat sense vida amb la butlleta premiada a la butxaca

La tràgica història de Gregory Jarvis és el súmmum de la mala sort. El seu cos sense vida va ser trobat al costat de la seva barca, a la platja, dies després que fos premiat amb diversos milers d'euros. La fortuna semblava somriure a aquest home quan va perdre la vida amb 57 anys en estranyes circumstàncies.

El cadàver de Gregory Jarvis va aparèixer a la riba de la platja de la badia de Saginaw, a Michigan (als Estats Units). Segons les primeres perquisicions, es va ofegar després de rebre un fort cop al cap. En la seva butxaca portava un bitllet premiat amb 45.000 dòlars.

La vida de Gregory va canviar el 13 de setembre, quan va entrar en el casino de Caseville per a participar en el joc 'The Jack' del Club Keno. Aquella nit va tenir un cop de sort i va aconseguir la butlleta guanyadora. L'afortunat va ser premiat amb una suma de 45.000 dòlars.

Desaparició i mort de Gregory

L'última vegada que van veure al premiat va ser el 19 de setembre, en el mateix local on havia guanyat la loteria. Havia comprat begudes per a tots, volia celebrar-ho, però segons la propietària del local encara no havia cobrat el premi. «Era un home molt agradable, venia aquí cada dia», va explicar als mitjans locals.

L'endemà, el cap de Gregory es va presentar al local dient que no s'havia presentat a la feina. Van posar la corresponent denúncia i van emprendre una cerca que va acabar l'endemà passat, de manera dramàtica. La policia va rebre una trucada d'algú que havia albirat un cadàver a la riba de la platja.

Estava al costat d'una barca, que va resultar ser l'embarcació de Gregory. Els agents van constatar que l'home estava sense vida, però la major sorpresa va ser quan van revisar les seves pertinences. En la butxaca portava un bitllet de loteria premiat amb desenes de milers d'euros.

La policia va obrir una recerca per a esclarir les causes de la mort. L'autòpsia va revelar que tenia ferides al cap compatibles amb cops, però el fet que encara tingués la butlleta no feia preveure cap robatori. A més, era molt estimat en el lloc i no tenia enemics.

Mala sort, la hipòtesi principal

La hipòtesi de la policia és clara: «Pensem que estava amarrant la seva barca, va relliscar i va caure, es va colpejar el cap i va acabar a l'aigua». La causa de la mort és l'ofegament, però «no hi ha sospita de cap delicte». Mala sort, això és tot el que es pot afegir a aquest cas.

I què succeirà ara amb el premi? La Comissió de Loteria de Michigan confirma que els premiats amb més de 600 dòlars han de proporcionar una identificació amb foto i la targeta del segur social. Si no, l'administració de loteria no permet el cobrament dels diners.

La policia va retornar la butlleta premiada als familiars de Gregory Jarvis. Encara no se sap si podran cobrar el premi, o l'administració farà una excepció en aquest cas tan particular. Malgrat el dolor per la mort de l'home, almenys el premi no va acabar al fons de la mar.

El cas de Margaret, morta amb 31 milions d'euros

Guanyar la loteria i acabar mort és el súmmum de la mala sort, però no és una cosa tan estranya. Fa a penes uns mesos va transcendir el cas de Margaret Loughrey, una dona de 56 anys que va guanyar 31 milions d'euros a l'Euromillones. Va aparèixer morta a la casa que s'acabava de fabricar.

Poc abans, la mateixa Margaret havia revelat a la premsa quelcom una mica sorprenent: «Abans era feliç, la loteria m'ha arruïnat la vida». Després de guanyar el premi va ser objecte de diversos robatoris i tenia clar que mai viuria en pau. En els últims mesos, no obstant això, el seu estat d'ànim havia millorat.

Margaret estava reformant una vella propietat que havia convertit en la casa dels seus somnis. Estava a punt d'estrenar-la quan va aparèixer morta. Malgrat l'historial de robatoris, la mort no tenia indicis de criminalitat i es va acabar considerant com un desafortunat accident.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.