La Guàrdia Civil adverteix sobre una estafa amb les monedes de 2 euros

La moneda amb l'efígie de Ramsès II val 0.049 €, enfront dels 2.00 € que val la moneda europea

Adverteixen d'una nova estafa amb la moneda de dos euros | Catalunya Diari

Sovint hem de parar més compte del que ho fem a l'hora d'acceptar monedes i bitllets a la nostra butxaca. Sense adonar-nos, podem ser víctimes d'estafes que s'alimenten del tràfic de diners falsos.

En aquest sentit, la Guàrdia Civil alerta sobre una nova estafa que s'està duent a terme arreu del territori espanyol. Segons han afirmat des del cos armat, hi ha moltes monedes amb l'efígie de Ramsès II, que s'estan fent passar per monedes de dos euros quan, en realitat, és una lliura egípcia amb un valor de 0,49 €.

Semblants en grandària, pes i color

Les dues monedes són molt semblants, en grandària, pes i color. Així doncs, l'estafa consisteix en el fet que en lloc d'una moneda de dos euros per donar el canvi o per pagar alguna cosa, aporten aquesta moneda que, a primera vista, sembla una moneda de dos euros com una altra qualsevol, però el fet és que no ho és.

Aquesta moneda, la lliura egípcia, ha estat utilizada en diversos punts del país com si es tractés d'una moneda de dos euros, però com adverteix la Guàrdia Civil, es tracta d'una estafa.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari