La Guàrdia Urbana de Barcelona desallotja una festa amb 80 persones a la muntanya de Montjuïc

S'han aixecat denúncies per no portar mascareta, no guardar les distàncies, consum d'alcohol i fer foc en zona forestal

La festa il·legal a la muntanya de Montjuïc amb 80 persones, taules, cadires i petita foguera, el 22 de novembre del 2020
Una vuitantena de persones s'han reunit a Montjuïc per celebrar una festa il·legal que ha acabat desallotjada per la Guàrdia Urbana. | ACN

La Guàrdia Urbana de Barcelona (GUB) ha desmantellat aquest diumenge a la matinada una festa il·legal amb 80 persones a la muntanya de Montjuïc. «Consumien begudes alcohòliques i no respectaven les mesures sanitàries. Per aquest motiu, s'han denunciat totes les persones i s'ha desallotjat l'espai», ha anunciat en un missatge a les xarxes socials la Guàrdia Urbana, que també ha adjuntat una fotografia on es pot veure els participants de la festa, que havien portat taules, cadires i encès una petita foguera.

Els agents han identificat finalment 63 persones i han aixecat denúncies per no portar la mascareta, no mantenir les distàncies de seguretat, consum d'alcohol compartit i per fer un foc en una zona forestal. Així mateix, els participants en aquesta festa il·legal també estaven incomplint el toc de queda de nocturn, que impedeix estar a la via pública sense motiu justificat entre les deu de la nit i les sis del matí.

Festa privada a l'Hospitalet de Llobregat amb prop d'una vintena de persones

En paral·lel, a la trobada de la muntanya de Montjuïc de Barcelona, a la mateixa província s'ha produït un incident similar. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, aquesta passada matinada —cap a les 03.30 hores— han desallotjat també un local privat a l'Hospitalet de Llobregat, a la comarca del Barcelonès, on 18 persones celebraven una festa. Els agents de la policia catalana han denunciat a tots els participants per incomplir les mesures de prevenció contra la Covid-19.


Comentaris

envia el comentari