YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troballa lamentable de la policia en un pis de Barcelona que indigna tot Catalunya

La policia municipal va interposar un total de 238 denúncies

Agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona
La Guàrdia Urbana ha desallotjat una festa amb 79 persones | Cedida

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha desallotjat i denunciat un grup de 79 persones que la nit de divendres a dissabte estava dins d'un pis de la ciutat incomplint totes les mesures de prevenció contra la covid-19 i les restriccions establertes –com la limitació de fer reunions de només sis persones. Segons ha indicat la Guàrdia Urbana en una piulada, la festa era un «acte de menyspreu greu a la convivència de l'edifici», ja que a més a més, hi havia molts crits i es cantava, i hi havia la música «a un volum molt alt».

La policia municipal va identificar fins a 79 persones dins el pis turístic i va interposar un total de 238 denúncies: 1 per molèsties, 79 per infringir la restricció de mobilitat vigent, 79 per reunió de més de sis persones i 79 més per no usar mascareta.

200 persones es concentren en una festa il·legal a València

La festa il·legal més perillosa que s’ha descobert aquests dies, però, ha estat la d’un col·legi major on 200 estudiants havien ocupat l’interior de l’edifici. Va ser la mateixa seguretat del centre la que va trucar a la policia, ja que s’estava organitzant una reunió no autoritzada en les instal·lacions del col·legi.

Segons informa la Policia Nacional, encarregada del cas, els estudiants estaven reunits en petits grups i tots van amagar-se a les seves habitacions quan van arribar les autoritats. En total, més d’un centenar d’estudiants s’havien reunit en grups després de venir d’un bar on havien estat prenent copes, segons informen des del Col·legi Major Galileo Galilei de València. Un grup gran de persones van voler continuar la festa a les zones comunes tot i la negativa del personal de seguretat del centre. Un centenar d’alumnes van desobeir la normativa i va ser llavors quan el personal va trucar a la Policia Local, qui no va haver d’intervenir perquè la Policia Nacional ja s’estava encarregant del cas.

Aquesta reunió multitudinària no és la primera que es viu en el campus de la Universitat Politècnica (UPV). Precisament el passat mes d’octubre es va patir un brot de 168 positius, fent que al voltant de 25.000 alumnes haguessin d’estar en aïllament.


Comentaris

envia el comentari