Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona d'esquena davant de la platja

Desplegament policial inèdit al centre de Barcelona per un pertorbat violent

Fins a 25 unitats s'han desplegat al lloc dels fets

Dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona d'esquena davant de la platja
La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un home que estava colpejant els vianants amb els quals es creuava | Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut aquest dimecres un home que estava colpejant els ciutadans que passejaven a prop del Mercat de Sant Antoni de la ciutat comtal.

L’alarma ha saltat aquesta tarda al carrer Urgell. Segons expliquen fonts policials, un home estaria molestant i colpejant algunes de les persones que es trobaven passejant en aquell moment.

El detingut corria pel carrer Urgell colpejant els vianants que es trobava

Una portaveu de la Guàrdia Urbana ha compartit amb ‘Crónica Global’ algunes informacions del cas. Segons aquesta portaveu, el culpable es trobava «en estat agitat» i havia agredit diversos vianants. La font confessa al citat mitjà que el detingut «ha hagut de ser reduit per agents de paisà», que l’han trobat casualment mentre patrullaven per la ciutat.

A més, i tal com expliquen les fonts policials, la Guàrdia Urbana ha hagut de demanar reforços perquè l’home, de complexió forta, no deixava de barallar per no ser reduit. Mentre els paisans realitzaven les primeres maniobres per detenir les accions agressives de l’home, els agents han trucat els reforços i fins a 25 unitats- des del SEM fins a la Unitat de Reforços a les Emergències i la Proximitat (URPE)- s’han presentat al lloc dels fets per reduir l’agressor.

Fins a 25 efectius van traslladar-se al lloc dels fets

Alguns testimonis asseguren que l’home es trobava corrent pel carrer Urgell quan va topar-se amb un parell d’agents de paisans, que van aconseguir aplacar-lo a l’alçada del número 110 del carrer Sepúlveda. Tot i això, la força del detingut era tal que van haver de demanar reforços de la Unitat de Reforços a les Emergències i la Proximitat (URPE), els quals finalment van poder reduir-lo i entregar-lo als sanitaris del SEM. En total, fins a 25 efectius policials es van traslladat al lloc dels fets per intentar reduir l’agressor.

L’home va ser traslladat pels sanitaris trobant-se atat per evitar més atacs, i les persones colpejades per l’agressor van poder omplir les denúncies corresponents després de la seva detenció.