Mor atropellat un nen de 3 anys quan travessava el carrer amb la seva àvia a Espanya

La conductora no hauria vist el menor, que es trobava creuant un pas de vianants

Ambulància dels Serveis d'emergències de Castella i Lleó
Un nen de 3 anys ha mort atropellat a Zamora | Europa Press

El dolor de tota una família espanyola torna a ser incalculable després del tràgic accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda. I és que un nen de tan sols 3 anys d'edat ha perdut la vida després de ser víctima d'un fatal atropellament. 

L'accident hauria tingut lloc quan el petit es disposava creuar un pas de zebra muntat en un tricicle dins del nucli urbà de la localitat de Benavente, a la província de Zamora. Així ho han confirmat el servei d'Emergències 1-1-2 de Castella i Lleó, a més de fonts de l'ajuntament de la localitat zamorana. 

L'alcalde de Benavente, Luciano Huerga, ha estat l'encarregat de confirmar la tràgica notícia anunciant que el petit tan sols tenia tres anys. El que apunten algunes fonts, recollides per l'agència Europa Press és que el nen estava acompanyat en el moment del sinistre per la seva àvia. 

La dona, que estava present en el moment de l'atropellament, no hauria pogut fer res per evitar-ho. Amb una gran commoció, va haver de ser atesa en una farmàcia pròxima al lloc dels fets. Diversos testimonis confirmen que no parava de cridar que «ha estat culpa meva», i que es trobava clarament alterada. 

La conductora no hauria vist el nen

Com hem comentat, l'accident ha tingut lloc en un pas de zebra que es troba situat en l'encreuament del carrer del Forat de Sant Andrés amb l'avinguda del Firal. Concretament eren sobre dos quarts de cinc de la tarda. Aquesta zona és una de les principals vies de la ciutat, ja que és la connecta el centre urbà amb la carretera Nacional 525, poc després d'un cedeixi el pas que ha de respectar el vehicle. 

El regidor de Seguretat Ciutadana de Benavente ha donat més detalls sobre el tràgic accident que ha posat fi a la vida del nen de 3 anys. El cotxe implicat seria un turisme, concretament, un tot terreny «més alt que un utilitari normal». Això podria haver provocat que la conductora del mateix no s'hagués adonat de la presència del petit i que li hagués passat per damunt. 

No s'ha pogut fer res per la vida del petit 

Res més produir-se l'accident, diversos testimonis van posar-se en contacte amb el telèfon d'emergències 112. L'avís entrava en el Centre d'Emergències 1-1-2 Castella i Lleó a les 16.33 hores. En aquests moments els testimonis explicaven que el nen havia resultat ferit, encara que sense donar més detalls, i que havia perdut la consciència. 

Quan es va rebre l'avís, la sala del 112 va activar els diferents cossos d'emergència seguint el protocol establert. D'una banda, es va donar alerta a la Policia Local de Benavente. Per un altre, es va avisar al centre coordinador d'urgències d'Emergències Sanitàries de Sacyl. 

Des de Sacyl es va activar una UVI mòbil que ràpidament es va traslladar al lloc dels fets en ple centre de la localitat zamorana. El personal sanitari que estava a l'ambulància es va trobar al nen encara amb vida, així que van procedir a realitzar-li les maniobres de reanimació. Malgrat els seus esforços, no van tenir sort. Finalment, després d'uns minuts, van haver de confirmar la defunció en el lloc de l'accident

Al lloc del sinistre també es van traslladar agents del cos de Policia Local. Allí van recaptar diversos testimonis i van sotmetre a la conductora implicada a la prova d'alcoholèmia. No s'han confirmat els resultats, però ni el seu estat ni les circumstàncies de l'accident semblen apuntar al fet que hagués consumit alcohol. S'espera que hi hagi una recerca per a esclarir que va poder passar.


Comentaris

envia el comentari