ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Un guàrdia urbà de Barcelona mata d'un tret a un gos que atacava uns vianants

Van avisar els agents quan un grup de sis gossos, que estaven sense lligar, van ferir tres persones
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de BCN | Cedida

 

Sis gossos han atacat aquesta nit diversos ciutadans i guàrdies urbans a Barcelona i un dels animals ha acabat mort per un tret d'un agent. La Guàrdia Urbana va rebre una trucada a dos quarts d'una perquè uns gossos estaven atacant els vianants als Jardins Mossèn Cinto Verdaguer.

 

En arribar van observar una persona molt alterada demanant ajuda i una altra amb una ferida sagnant. Els gossos estaven sense lligar i eren grans. De fet, l'animal mort era d'una raça potencialment perillosa. S'ha denunciat el responsable dels gossos com a presumpte autor d'un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat i per un delicte de lesions per imprudència greu, així com per infringir diferents aspectes de l'ordenança d'animals.

 

Un agent va disparar l'arma i va matar un dels gossos

En apropar-se al propietari, els gossos van atacar els agents, que van intentar protegir-se amb les defenses. Tres d'ells van rodejar un dels agents i un el va mossegar per l'esquena a l'altura de la cama. L'agent va córrer fins a l'estany però els gossos el van perseguir. Ell va continuar fent ús de la seva defensa personal però finalment va disparar l'arma i va abatre un d'ells. 

 

Els cinc gossos restants han estat traslladats al Centre d'Acollida d'animals. Els ciutadans ferits han estat atesos pels serveis sanitaris i han interposat una denúncia pels fets. L'agent ferit ha estat traslladat a un centre assistencial per ser atès per diferents ferides i s'ha obert una investigació al respecte.

 

També et pot interessar...

Comentaris
Andrea
Los milicos como Le decimos en Argentina a esta gentuza que hacen decir que son protectores de la ley el respeto y no que más.. Son unos desgraciados haciendo daño a unos pobres animales por que según ellos (lo vamos a decir entre paréntesis) Le ha atacado y yo que se que cosa más... Vamos con tal de siempre llevarse el meritos.. Para mi. Solo son unos pobres infelices que no llevan la ley y respeto a ningún lado, solo al lado que Le conviene... Dicho esto tendrían que tener vergüenza.. ?